Fransız Basını Müjdeyi Verdi! Schumacher Uyandı!

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in Paris'te Pompidou Hastanesine yatırıldığı ve bilincinin açık olduğu müjdesi verildi..

12.09.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-10:57)

Fransız basınında çıkan habere göre Schumacher'den müjdeli haber geldi. Kök hücre nakli için Fransa'ya götürülen Schumacher'den iyi haber geldi. Hastanede çalışan bir hemşire, "Bakımını ben yapıyorum. Onun bilincinin yerinde olduğuna dair sizi temin edebilirim" dedi.

"BİLİNCİ YERİNDE"

İsmini vermek istemeyen hemşire, Schumacher ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Evet, Schumacher'in bakımını ben yapıyorum. Michael benim servisimde ve onun bilincinin yerinde olduğuna dair sizi temin edebilirim'' dedi.

ALPLER'DE KAZA GEÇİRMİŞTİ

Alpler’de geçirdiği kaza sonrası başına darbe alıp aylarca komada kalan Schumacher’in o günden bu yana görüntüleri kamuoyuna yansımadı. Bu dönemde ünlü sporcunun sağlık durumu hakkında net bilgiler almak da mümkün olmadı. Hala yoğun bakımda olduğunu bilinen ve ailesi hariç kimsenin haberi dahi olmayan ünlü isim hakkında yıllar sonra ilk haber ortaya çıkmış oldu.

GİZLİ BİR TEDAVİ UYGULANACAK

5 yıl önce kayak yaparken kaza geçiren Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in Paris’te Pompidou Hastanesi’ne yatırıldığı bildirildi. 50 yaşındaki şampiyonun hastanede gizli bir tedaviye tabi tutulacağı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal