Samsun'da korkunç olay: Anneler gününde kayınvalidesine şiddet uyguladı!

Samsun'da eşiyle boşanma davası süren damadın anneler gününde, kanser hastası olan kayınvalidesini yerlerde yumruklayarak darp ettiği anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Damadı tarafından uğradığı saldırıdan sonra Faide Mermer, ''Beni merdivenlerden aşağı sürükleyerek başıma darbeler vurarak beni darp etti. Kendimden geçtim. Hiç hatırlamıyorum hastaneye gittiğimi. Şuurumu kaybettim. Dün de kendisi itiraf etti. 'Gördün mü sana anneler günü hediyesi' diyerek beni darp etti" dedi.

09.05.2022-17:21 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-17:30) Samsun'da korkunç olay: Anneler gününde kayınvalidesine şiddet uyguladı!

Korkunç olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde Anneler Günü olan dün saat 19.25 sularında yaşandı. Alınan bilgiler doğrultusunda, 3 çocuk annesi sağlık çalışanı olan Duygu İ. (37) şiddetli geçimsizlik sebebiyle 38 yaşındaki 13 yıllık eşi C.İ. hakkında bir zaman önce boşanma davası açtı. Samsun Adliyesinde boşanma davaları süren çiftin hafta sonu diye oğulları babasının yanında kaldı. C.İ., hakkında uzaklaştırma kararı çıkması sebebiyle babasının yanında bulunan A.İ. annesini arayarak nerede olduklarını öğrenmek istedi.

Samsun'da korkunç olay: Anneler gününde kayınvalidesine şiddet uyguladı!

Annesi Faide Mermer (59) ile erkek kardeşinin evine gittiğini söyleyen Duygu İ. çocuğunu kardeşinin evine gittiklerini belirtti. Çocuğunu alıp aracıyla kayınbiraderinin evinin önüne gelen C.İ. burada karşılaştığı kayınvalidesi ile önce tartıştı ardından 3 çocuğu ve eşinin gözleri önündü kanser hastası olan kayınvalidesini apartmanın içinde yere yatırıp yumrukladı sonrasında ise apartmanın önünde darp etti.

Damattan şok sözler: Gördün mü sana anneler günü hediyesi

İfadesi alındıktan sonra C.İ.’nin serbest bırakılmasına karar verildi. Hastanede tedavi olan kayınvalide Faide Mermer ise yaşadığı dehşet anlarından bahsetti. Faide Mermer, "Planlıymış bizi aradığı. Biz oğlumun evinin önüne geldiğimizde aracıyla geldi. Bizde yanından sessizce geçmeye çalışırken aracın kapısını açtı. Bize çok çirkin küfürler ederek gelip beni merdivenden darp etmeye çalıştı. Beni oğlumun apartmanının kapının önünde yere yatırdı. Üzerime çıkıp başıma yumruk ve darbeler vurdu. Beni merdivenlerden aşağı sürükleyerek başıma darbeler vurarak beni darp etti. Kendimden geçtim. Hiç hatırlamıyorum hastaneye gittiğimi. Şuurumu kaybettim. Gece hastanede kaldım. Dün de kendisi itiraf etti. 'Gördün mü sana anneler günü hediyesi' diyerek beni darp etti." ifadelerini kullandı.

Samsun'da korkunç olay: Anneler gününde kayınvalidesine şiddet uyguladı!

Kendisinin hastanede acılar içinde olurken damadının karakolda serbest kaldığını belirten Faide Mermer, "Gereğinin yapılmasını istiyorum. Buradan Süleyman Soylu'ya sesleniyorum. Biz kadınlar bu kadar mı değersiziz ? Anneler Günü hediyemiz böyle mi olmalı? Biz yardımcı olun. Ben kadınların sese olmak istiyorum. Kızım 13 yıldır bu acıyı yaşadı. Bundan sonra kadınlar ağlamasın lütfen. Sesleniyorum devlet büyüklerimize. Kurtarın kadınlarımızı." açıklamalarını kaydetti.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal