Pide kuyruğundaki Kıbrıs gazisini öldüresiye dövdüler! 'Kim olursa olsun' diyerek umursamadılar

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Kıbrıs gazisi olan Abdullah Al (68),pide almaya gittiği fırında tartışma yaşadığı 3 kişi tarafından hunharca dövüldü. İşte haberin detayları...

28.04.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-13:47)

Gazi Abdullah Al, 24 Nisan'da pide almaya Güney Mahallesi, Tuğrul Caddesi'nde bulunan fırına doğru gitti. Ve orada tanımadığı bir kişi ile tartışma yaşayan Abdullah Al, çıkışta 3 kişinin acımasızca tekme tokat dövmesine maruz kaldı. Vücuduna aldığı darbeler yüzünden Abdullah Al yere yığıldı ve o sırada şüpheliler olay yerinden kaçtı. Olay yerine intikal eden polislerle merkeze gidip şikayetçi oldu. Abdullah Al, ardından Körfez Devlet Hastanesi'ne doğru gitti. Oradan da Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Abdullah Al, yapılan kontrollerin sonrasında evine gönderildi. Evinde fenalaşan Abdullah Al, bu defa İzmit'te özel bir hastaneye başvurdu. Bağırsağının yırtıldığı tespit edildikten sonra Abdullah Al, hemen ameliyata alındı. 


Kıbrıs gazisine acımasızca saldırdılar 

Hastanede tedavisi hala devam eden Abdullah Al, başına gelenleri şu sözlerle aktardı: ''Pide almak için fırına girdim. Parayı vermek için uzandığımda biri bana doğru 'Amca üzerime çıkacaksın' dedi ve beni iter gibi yaptı. Ben de 'Ne oluyor, biraz saygılı ol' dedim. O kişiye ufak tefek laf dalaşı yaptık. Pideyi alıp dışarı çıktığımda, kapıda bekleyen kişilerle birlikte bana saldırdılar. Millet ayıramadı, gerisini hatırlamıyorum. Sadece birine polisi aramasını söylediğimi hatırlıyorum. Dövdükleri esnada beni tanıyan biri dönüp, 'Abdullah Amca gazi vurmayın, etmeyin' dedi. Fakat saldırganlar 'Kim olursa olsun' diyerek saldırmaya devam etti. Şikayetçiyim.'' diye konuştu. 

Hemen ameliyata alındı

Vücuduna gelen tekmeler yüzünden ince bağırsağı hasar görüp hemen acil ameliyata alındığını söyleyen Abdullah Al, ''İlk olarak Körfez Devlet Hastanesi'ne gittiğimde 'Bir şey yok' dediler. Kan tahlili yaptılar, röntgen çektiler. Daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdiler, bir şeyimin olmadığını söylediler. Eve geldiğimde de gece fenalaştım. Daha sonra özel bir hastaneye geldim. Tedavi edip gönderecekler sanmıştım ama acilen ameliyata aldılar'' şeklinde başına gelen olayı anlattı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal