Samsun'da Köpeklerin Kovaladığı Üniversite Öğrencisi Duvardan Atlayarak Hastanelik Oldu

Samsun’da okula gitmek için yola çıkan 20 yaşındaki üniversite öğrencisini sokak köpekleri kovaladı. Köpeklerden kurtulmak isteyen öğrencinin duvardan atlaması sonrası hastanelik oldu.

11.01.2022-14:41 - (Son Güncelleme: 11.01.2022-17:00)

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre 20 yaşındaki Salih Algaç, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu’na gitmek için evinden çıktı. Yolda yürüdüğü sırada sokak köpeklerini saldırısına uğraya genç, koşmaya başladı. Köpeklerinde peşinden kovaladığı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi çareyi duvardan aşağıya atlamada buldu. Yükseklik yaklaşık olarak 4-5 metre olan yerden atlayan Salih Algaç, yaralandı. 

KÖPEKLERDEN KURTULMAK İÇİN DUVARDAN ATLADI

Samsun’un İlkadım ilçesi Çay Mahallesi Mert Irmağı kenarında meydana gelen olayda, okula gitmek için yola çıkan 20 yaşındaki üniversite öğrencisini sokak köpekleri kovaladı. Köpeklerden kurtulmak isteyen öğrencinin yaklaşık 4-5 metre yükseklikteki duvardan atlaması sonrası hastanelik oldu. 

YARALI GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. Yaklaşık 4-5 metre yükseklikten aşağı atlayan genç Gazi Devlet Hastanesine götürüldü. 20 yaşındaki üniversite öğrencisinin hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 


Yolda yürüdüğü sırada köpeklerin saldırısına uğradığını ifade eden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Salih Algaç, ‘Benim üzerime doğru geliyordu. Ben de kaçamadım, alan kısıtlıydı. Direkt üzerime geldiği için atlamak zorunda kaldım’ diye konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal