Şampiyonlar Ligi'nde İlginç Tesadüf!

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 yılda 9 kez kupayı kazanan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, bu sezon kupaya çeyrek finalde veda etti. Bu ikilinin çeyrek final göremediği tek sezon ise 2005 yılındaki İstanbul finaliydi.

11.03.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-11:39) Şampiyonlar Ligi'nde İlginç Tesadüf!

Özellikle son yıllarda Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ikilisi tam 16 yıl sonra bu organizasyonda çeyrek finale yükselemeden veda etti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Cristiano Ronaldolu Juventus, Porto'ya, Lionel Messili Barcelona ise Paris Saint Germain'e elendi. 

2004-2005 sezonunda 18 yaşındaki Messi'nin formasını giydiği Barcelona, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Jose Mourinho'nun Chelsea'sine elenirken aynı dönemde Cristiano Ronaldo, Manchester United forması giyiyordu ve Milan karşısında aldıklar mağlubiyet nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etmişti. 

Messi ve Ronaldo'nun çeyrek final göremediği son sezonda finalin yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olması ilginç bir ayrıntı olarak göze çarpıyor. İki süper yıldızın son 16 turunda veda ettiği bu sezonda da finale Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal