Şampiyon Trabzonspor'un futbolcusu Anthony Nwakaeme kulüpten ayrıldı! Oyuncunun transferde yeni adresi merak konusu oldu

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Anthony Nwakaeme'den çok konuşulacak bir karar geldi. Futbolcu sosyal medyada takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Oyuncu yaptığı açıklamada ise, 'Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza dek hatırlayacağım.' ifadelerine yer verdi.

16.06.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-16:00)

Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor'da oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Bordo mavililerde takıma önemli yıldızlar katılırken son olarak dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Takımın Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, bordo mavililerden ayrıldığını resmen duyurdu. Futbolcunun yaptığı açıklama büyük yankı uyandırdı. Futbolcu ayrılığı ile ilgili açıklamasında ise dikkat çeken sözlere yer verdi.

Sosyal medya paylaşımı çok konuşuluyor

Nijeryalı yıldız sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 'Sevgili Trabzonspor taraftarları. Beni sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Bu yüzden ayrılan benmişim gibi görünecek. Onlar da benim piyasa değerimi etkilemeye çalışacaklar. Sadece sizi sevdiğimi bilin. Burada mutlulukla geçen 4 yıl içerisinde 1 şampiyonluk kupası, 1 süper kupa kazandık ve birlikte tarih yazdık. Her şey için çok teşekkürler. Hiçbir şeyi asla unutmayacağım.' şeklinde açıklamalara yer verdi. Futbolcunun ayrılırken sosyal medyadan yaptığı açıklama gerek Trabzonspor taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından oldukça dikkat çekmiş durumda.

Futbolcu takımdan ayrılma kararı aldı.

Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına Danimarka'nın Vejle takımında başlayan oyuncu ardından Romanya'nın Cluj, Turda ve Petrolul takımlarında oynadı. Sonrasında ise İsrail'in Hapoel Raanana takımının yolunu tuttu. Sonrasında ülkenin bir başka ekibi H. Beer Sheva'ya gitti. 2018 yılında ise Trabzonspor'a transfer oldu. Oyuncu son olarak Trabzonspor'da kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynamıştı. Sol kanat olarak oynayan oyuncu ayrıca santrafor ve forvet arkası olarak görev alabiliyor. Oyuncunun hücumdaki çok yönlülüğü oldukça göze çarpmaktaydı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal