Mehmet Büyükekşi hangi takımlı, takım tutuyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı olarak seçilen Mehmet Büyükekşi'nin kim olduğu gündemin en çok merak edilen konusu olurken, Büyükekşi'nin başkan olmadan önce hangi takımın taraftarı olduğu da araştırılmaya başlandı.

16.06.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-15:30) Mehmet Büyükekşi hangi takımlı, takım tutuyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Genel Kurulu başkanlık seçimleri tamamlandı ve başkanlık için adaylığını koyan Mehmet Büyükekşi, TFF'nin yeni başkanı seçildi.

Mehmet Büyükekşi'nin TFF başkanı olarak ilan edilmesinin ardından Büyükekşi'nin kim oluğuna dair aramalar da hızlandı. Bu kapsamda en çok merak edilen konu ise Mehmet Büyükekşi'nin hangi takımın taraftarı olduğu yönündeydi.

Mehmet Büyükekşi hangi takımlı, takım tutuyor mu?

Mehmet Büyükekşi hangi takımlı, takım tutuyor mu

Bugün düzenlenen Olağanüstü Genel Kuruluna katılan toplam 209 delegenin 158'inin oyunu alan Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni başkanı olarak seçildi. Gaziantep FK'nin eski başkanı olarak bilinen Mehmet Büyükekşi'nin hangi takım taraftarı olduğu da futbol kamuoyunda oldukça fazla merak edildi.

Edinilen bilgilerde ise TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin hangi takım taraftarı olduğuna ilişkin henüz detaylı bir sonuca ulaşılamadı. Büyükekşi'nin Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımlarla herhangi bir resmi bağının olmadığı öğrenilirken yeni TFF başkanının hangi takımı tuttuğuna ilişkin detaylar ortaya çıktığında haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal