Şampiyon Trabzonspor'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Süper Lig'de oynayacakları Altay maçının bilet fiyatları için açıklama geldi!

Süper Lig'in 37. haftasında Şampiyon Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Altay ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine maç öncesi bilet fiyatlarında düzenlemeye gidildiğini duyurdu.

13.05.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-11:30)

Fırtına Süper Lig'in 37. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Altay ile mücadele edecek. Karşılaşmaya bordo mavili taraftarlardan yoğun ilginin olacağı belirtiliyor. Maçtan önce Trabzonsporlu taraftarlardan bilet fiyatları ile ilgili istek gelmişti. Konuyla ilgili başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan bilet ücretleri ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

Başkan Ağaoğlu müjdeyi verdi

Bordo mavililerin başkanı yaptığı açıklamada, 'Değerli Trabzonsporlular; 15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim. Saygılarımla.' ifadelerine yer verildi.

Bordo mavililerin bilet fiyatlarına güncelleme geldi.

Güncellenen bilet fiyatları 

BATI VIP: 750 TL

BATI ALT: 400 TL

BATI ORTA/ÜST: 350 TL

DOĞU ALT/ÜST: 200 TL

GÜNEY: 100 TL

KUZEY: 100 TL

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal