Şampiyon Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş'i kutlama törenine davet etti!

Trabzonspor yönetimi, şampiyonluk kutlamaları töreni kapsamında eski oyuncusu ve 2010-11'de takımı çalıştıran Şenol Güneş'e davetiye yolladı. Deneyimli teknik adamın törene katılıp katılmayacağı ise henüz net değil.

13.05.2022-12:21 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-12:21)

Şampiyon Trabzonspor, kutlama törenleri için hazırlıklarına son hız devam ediyor. Kupasına kavuşacak olan bordo mavililerde önemli gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor'da kutlama törenlerine takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş davet edildi. 

Efsane isimler çağrıldı

Bordo mavili yönetim, şampiyonluk yaşayan tüm efsane isimlerini kutlama törenine davet etmişti. Bu anlamda çağrılan isimlerden birisi ise Şenol Güneş oldu. Trabzonspor yönetimi, eski futbolcu ve 2010-11'de takımın başında olan Şenol Güneş'e davet yolladı. Yurt dışında olan deneyimli hocanın kutlamalara katılıp katılmayacağı ise henüz belli değil.

Bordo mavililer dev kutlamaya hazırlanıyor.

Törenle ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte

Bordo mavililerin düzenleyeceği kupa töreninin büyük bir coşkuyla kutlanması beklenmekte. Fırtına törene kulüpte iz bırakan isimleri davet ediyor. Gerek futbolseverler gerek bordo mavili taraftarlar tören ile ilgili gelişmelerin yakından takip ediyorlar.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal