Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ? Özcan Deniz yeni sevgilisi Samar Dadgar aslen nereli? Samar Dadgar hakkında bilgiler

Eski eşi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar, hem kariyeri hem de özel hayatı ile merak konusu oldu. Magazin takipçilerinin gündeminde yer alan Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ? şeklinde soruyla araştırılıyor. Peki, Özcan Deniz yeni sevgilisi Samar Dadgar aslen nereli? İşte, Samar Dadgar hakkında bilgiler..

17.03.2022-23:49 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-23:50) Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ? Özcan Deniz yeni sevgilisi Samar Dadgar aslen nereli? Samar Dadgar hakkında bilgiler

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci geçirdi ve hem şiddet hem de ev meselesi yüzünden mahkemelik oldu. Feyza Aktan ile ayrıldıktan sonra İran asıllı Samar Dadgar ile bir birliktelik yaşamaya başlayan Özcan Deniz, 14 Şubat sevgililer günü sevgilisiyle kutlayarak herkese yeni aşkını gösterdi. 

Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ?

Magazin basınına çok fazla açıklama yapmayan Özcan Deniz'in yeni sevgilisi İranlı moda tasarımcısı Samar Dadgar ise herkes tarafından merak edilmeye başladı. 50 yaşındaki Özcan Deniz ile bir birlikteliğe başlayan 26 yaşındaki Samar Dagdar'ın geçtiğimiz yaz aylarında beri Deniz ile birlikte olduğu öğrenildi. 

Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ?

Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ? 

Aslen İranlı olan Samar Dagdar'ın 26 yaşında olduğu ve moda tasarımcılığı yaptığı öğrenildi. 1 yıla yakın bir süredir Özcan Deniz'in hayatında olan Samar Dadgar'ın geçtiğimiz günlerde İnstagram üzerinden paylaştığı bir fotoğraf gündemin ilk sıralarında yer aldı.

Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında ?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal