Salih Uçan Beşiktaş'a Transfer Olacağını Açıkladı!

Geçtiğimiz sezon adından çok fazla söz ettirerek sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi öncesinde hakkında çıkan transfer iddiaları çok konuşulan Salih Uçan kendisi hakkında çıkan Beşiktaş iddiaları ile ilgili konuştu.

29.06.2021-15:13 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:43) Salih Uçan Beşiktaş'a Transfer Olacağını Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Aytemiz Alanyaspor forması giyen Salih Uçan adından çok fazla söz ettirerek tamamladığı sezonun ardından kulübü Alanyaspor ile olan sözleşmesini sona ermesinin ardından uzatmadı.

Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte serbest statüde bulunarak bonservisini elinde bulunduran genç oyuncu için Avrupa ve Türkiye'den birçok kulüp yakından ilgileniyordu.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan ile Türkiye'den Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray çok yakından ilgilenirken bu kulüpler arasında yaşanan kıyasıya transfer yarışını siyah beyazlılar kazandı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağ'ın Salih Uçan ile prensip anlaşmasında bulunulduğunu açıklamasının ardından ilk kez genç oyuncudan açıklama geldi.

Hakkında çıkan Beşiktaş ile anlaşma sağladığı yönündeki iddiaları doğrulayan Salih Uçan yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Beni en çok isteyen kulüp Beşiktaş oldu. Diğer kulüpler de istediler ama en çok böyle Salih'e ihtiyacımız var gibi söyleyen, transfer sürecini en güzel yürüten Beşiktaş oldu. Transfer sürecimde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgisi oldu. Bu onur verici. Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardım. Menajerim yönetiyor, yüzde 100 bitti diyemiyorum. Son işlemler kaldı. ' ifadelerini kullandı.

2010 yılında İzmir'de Bucaspor alt yapısında yetişip A takıma kadar yükselen Salih Uçan, 2012-2013 sezonunda ise Süper Lig'in dev ekiplerinden Fenerbahçe ile anlaşma sağlamıştı.

Genç bir yıldız adayı olarak geldiği Fenerbahçe'de gösterdiği performansın ardından İtalya Serie A ekiplerinden Roma'ya 4.75 milyon euroluk kiralama ücreti ile birlikte transfer olan Salih'in İtalya macerası ise pek istediği gibi gitmedi. İlerleyen süreçte tekrardan Fenerbahçe'ye geri dönen Salih sonrasında sırasıyla İsviçre Ligi ekibi Sion ve İtalyan ekibi Empoli'de boy göstermişti. 2019-2020 sezonunda bir kez daha Türkiye'ye dönen Salih Uçan bu sefer bedelsiz olarak Aytemiz Alanyaspor'a transfer olduktan sonra Alanyaspor formasıyla göstermiş olduğu performansla tüm spor kamuoyundan büyük bir beğeni toplamıştı.

Geride bıraktığımız sezonda 40 karşılaşmada süre alan Salih Uçan bu karşılaşmalarda 3 gol, 7 asistlik bir katkı sağlayarak toplamda 10 gole doğrudan katkıda bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal