Salgınla Mücadele Devam Ediyor: Adıyaman'da 261 Ev Kovid-19 Karantinasına Alındı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını devam ederkeni, Adıyaman’da bulunan 261 ev Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

04.10.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 04.10.2021-14:27)

İlk olarak Çin’de meydana gelen ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele devam ediyor. Salgın kapsamında canla başla çalışan Sağlık Bakanlığı, Adıyaman’da 261 evi koronavirüs nedeniyle karantinaya aldıklarını belirtti. 

Dünyanın en büyük salgınlarından biri olarak adlandırılan ve son yıllarda birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını kapsamında, Adıyaman'da testleri pozitif çıkan aileler için karantina süreci başlatıldı.

ADIYAMAN’DA 261 EV SALGIN KAPSAMINDA KARANTİNAYA ALINDI

Koronavirüs salgınıyla mücadele hız kesmeden devam ederken, salgını önlemek adına tedbirler artırılıyor. Adıyaman’da Valilik tarafından yapılan açıklamada, kent merkezinde bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu, yeni kararları uygulamaya koydu. Alınan yeni kararda tedbir amaçlı tam 261 evin karantinaya alındığı belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal