Sakarya'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Sakarya'da okullar tatil mi? Sakarya Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji'nin bir süredir uyardığı Aybar kar fırtınası dün akşam öğlen saatlerinden itibaren yurda giriş yaptı. Yoğun bir şekilde hissedilecek olan kar yağışlarından dolayı İstanbul genelinde yüz yüze eğitime 28 Mart tarihine kadar ara verildi. İstanbul için alınan bu karar sonrası vatandaşlar kendi illerinde kar tatili kararlarını merak ederken Sakarya'da oturan vatandaşlar '28 Mart tarihinde Sakarya'da okullar tatil mi?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

10.03.2022-17:44 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-16:39) Sakarya'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Sakarya'da okullar tatil mi? Sakarya Valiliği son dakika açıklamaları

Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte bir süredir beklenilen Aybar kar fırtınası dünden itibaren Türkiye'ye giriş yaptı. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde etkili olacak olan yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir süre ara verilmişti.

Valilikler, peş peşe yaptıkları kar uyarılarının yanı sıra alınan tedbirlere ilişkin bilgileri de paylaşırken vatandaşların kar fırtınasından olabildiğince az bir şekilde etkilenmesi için tüm ekipleri çalışmalar için görevlendirdiklerini duyurdular.

11 Mart 2022 yarın Sakarya'da okullar tatil mi?

İlk olarak İstanbul'da okullar için alınan kar tatili kararlarının ardından diğer illerde yaşayan vatandaşlar kendi  illeri için 'okullar tatil edildi mi?' sorusuna yanıt aramaya başladılar. O illerden biri de Sakarya oldu. Öğrenciler ve veliler 28 Mart tarihinde Sakarya'da okulların olup olmadığını araştırırken Sakarya Valiliği konuya ilişkin bir son dakika açıklaması yaptı. 

28 Mart 2022 Pazartesi Sakarya'da okullar tatil mi?

Hava sıcaklığının -6'lara kadar düşeceği Sakarya'da tüm resmi ve özel kurumların 28 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitime devam edileceğinin bildirildiği Valilik açıklamasında halk eğitim merkezleri ile birlikte özel öğretim kursları ve sürücü kurslarının da faaliyetlerine devam edeceği yeraldı. Sakarya Valiliği'nin açıklamasında ayrıca, yerel yönetim birim personelleri harici tüm memur, işçi ve personellerin 28 Mart Pazartesi günü görevlerinin başında olacağı belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal