Balıkesir'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Balıkesir'de okullar tatil mi? Balıkesir Valiliği son dakika açıklamaları

Balıkesir'de 28 Mart tarihinde okullar tatil mi? sorusunun yanıtı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Balıkesir'de etkili olan kar yağışlarında dolayı Valilik kararını araştıran vatandaşlar, 28 Mart 2022 günü yani yarın Balıkesir'de okullar tatil mi? diye araştırıyor.

10.03.2022-17:09 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:10) Balıkesir'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Balıkesir'de okullar tatil mi? Balıkesir Valiliği son dakika açıklamaları

Türkiye genelinde hissedilen Sibirya soğuklarının yanı sıra bazı bölgelerde etkili olan kar yağışları hayatı olumsuz yönde etkiledi. Balıkesir'de de etkisini gösteren kar yağışı hava sıcaklığını da sıfırın altına düşürürken kent genelinde yapan kar yağışı okulların bugün tatil edilmesine neden oldu. Peki, Balıkesir'de 28 Mart pazartesi günü de okullar tatil mi? İşte Balıkesir Valiliği'nin konuyla ilgili açıklaması.

28 Mart 2022 yarın Balıkesir'de okullar tatil mi? 

Tüm yurdu beyaza bürüyecek olan kar yağışı Balıkesir'de de etkisini gösterirken kar tatili kararı alan il Valilikleri yağışların yoğun olmasının beklenilmesinden dolayı ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılacak kar tatili açıklamaları ise vatandaşlar tarafından sıkı takip edilirken 28 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitimin yapılıp yapılmayacağına ilişkin resmi bir yazı yayınlamadığı görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal