Bolu'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Bolu'da okullar tatil mi? Bolu Valiliği son dakika açıklamaları

Yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışları nedeniyle Bolu ve Düzce’de yaşayan vatandaşlar 28 Mart tarihlerinde okulların tatil olup olmadığı sorusu onlar açısından bir araştırma konusu oldu. Peki, 28 Mart tarihinde Bolu ve Düzce'de okullar tatil edildi mi? İşte, merak edilen sorusunun yanıt için Bursa Valiliği'nin güncel açıklaması.

20.03.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-16:43) Bolu'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Bolu'da okullar tatil mi? Bolu Valiliği son dakika açıklamaları

Türkiye genelinde yaşanan soğuk havalar ve bazı bölgelerde etkili olan kar yağışları nedeniyle bir çok ilde yüz yüze eğitime 28 Mart tarihine kadar ara verildi. Gelen kar tatili haberleri sonrasında ise Bolu ve Düzce'de yaşayan vatandaşlar da 28 Mart tarihinde eğitime ara verilip verilmediğini araştırmaya başladılar. 

Dün öğlen saatlerinden itibaren başlayan ve akşam saatlerine doğru etkisini daha da artıran Sibirya soğuk hava dalgası tüm yurdu neredeyse etkisi altına aldı. Bir çok ilde eğitime ara verilirken  kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller için de idari izin kararı alındı. Valilikler tarafından yapılan peş peşe açıklamalar sonrası ise Bursa ve Düzce'de yaşayan vatandaşlar ise 28 Mart tarihleri için alınan tedbirlerle ilgili bilgiler almak için Valilik açıklamalarını takip etmeye başladılar.

Bolu'da okullar tatil mi?

Bolu'da okullar tatil mi?

Bolu Valiliği'nin konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında yaşanan olumsuz hava şartlarında dolayı 28 Mart tarihinde il genelinde bulunan tüm eğitim kurumları hakkında eğitime ara verilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. 

Düzce'de okullar tatil mi?

Düzce Valiliği'nin kar tatiline ilişkin yayınladığı yazılı açıklamada ise Meteorolojiden edinilen son veriler kapsamında il genelinde beklenilen kar yağışları ve ardından normale dönülmeye başlanması nedeniyle 28 Mart Pazartesi eğitime devam edileceği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal