Saime KADES uygulaması ile hayatını korumaya çalışıyor: ‘Elimden bırakamıyorum’

Yıllarca şiddete maruz kalan kadın, geçen ay boşandı ama şimdi de ölüm tehditleri almaya başladı. "Ölmek istemiyorum" diyerek yardım çığlığı atan Kandiltaş, yaşadıklarını anlattı.

04.08.2022-11:38 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-11:38) Saime KADES uygulaması ile hayatını korumaya çalışıyor: ‘Elimden bırakamıyorum’

Adana'da 10 yıl önce H.Y. ile evlenen Saime Kandiltaş 2 çocuğu oldu. Evliliğin 5. yılından itibaren eşinden şiddet gören kadın, 1.5 yıl önce de kocası tarafından seyir halindeki araçtan atıldı, kaburgaları kırıldı. İddiaya göre acil serviste tekerlekli sandalyede otururken eşi tarafından yumruklandı. Yıllarca şiddete maruz kalan kadın, geçen ay boşandı ama şimdi de ölüm tehditleri almaya başladı. "Ölmek istemiyorum" diyerek yardım çığlığı atan Kandiltaş, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Aşkım' dediğim için bile dövüldüm

"Annesiz babasız büyüdüm. Çocuklarım da aynı kaderi paylaşmasın diye işkenceye boyun eğdim. Kendisine; 'aşkım' dediğim için bile dövüldüm. Çocukların velayetini alma şartıyla boşandı, evlatlarımı göstermiyor. Süreki tehdit ediyor. Uzaklaştırma çıkardım, kapıya dayandı. Sokağa rahat çıkıp, çocuklarıma sarılmak istiyorum."

6 ila 8 yaşındaki çocuklarına hasret

Ölüm korkusu yaşayan Saime Kandiltaş, KADES'i telefonuna indirip panik butonunu hazır halde tuttuğunu söyledi. Genç kadın, söz konusu uygulamanın kendisine güven verdiğini belirtti. Genç kadın, 6 ila 8 yaşındaki çocuklarına hasret.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal