Sahte Telefonda Samsung Ambargosu

Akıllı telefon pazarı yıllardır sahte telefonlardan çekiyor fakat özellikle Samsung çekiyor.

16.03.2021-16:38 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-16:38) Sahte Telefonda Samsung Ambargosu

2021 yılında akıllı telefon pazarı çok hareketli görünüyor. Güney koreli teknoloji devi Samsung da piyasaya sürdüğü farklı ve geniş telefon yelpazesiyle 2021 yılına yepyeni telefonları ile hızlı bir giriş yapıyor. 

Samsung'un bu kadar geniş yelpazeye sahip ürünlerinin bulunması sahte cihaz üreten dolandırıcıların da iştahını kabartıyor. İnternetin birçok yerinde, hatta televizyon kanallarında Android işletim sistemli ucuz telefonları bulabilmek mümkün. Oldukça cazip fiyat etiketine sahip bu telefonların en çok taklit ettiği marka ise Samsung oldu.

Piyasaya çıkan sahte telefonların büyük bir kısmının Samsung’a benzerliği  elbette ki gözlerden kaçmıyor. Çin medyasından kaynakların bildirdiğine göre kalpazanların büyük bir kısmının Güney Koreli teknoloji devinin telefonlarını taklit ederek ucuz telefonlar ürettiği ve piyasaya sürdüğü ortaya çıktı. Şu anda Çin üzerinde resmi kayıtlara göre 45.289 adet sahte telefon yer alıyor. Bu telefonların büyük bir kısmı da Samsung taklidi olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal