Sahte Kabadayı filmi ne zaman çekildi? Sahte Kabadayı filmi konusu nedir? Sahte Kabadayı filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Türkiye'nin sevilerek anılan oyuncusu Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Sahte Kabadayı filmi bu akşam saatlerinde televizyon ekranlarında seyirci ile buluşacak. Peki Sahte Kabadayı filmi ne zaman çekildi? Sahte Kabadayı oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Sahte Kabadayı filmi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

22.05.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-19:30) Sahte Kabadayı filmi ne zaman çekildi? Sahte Kabadayı filmi konusu nedir? Sahte Kabadayı filmi çekim yerleri ve oyuncuları

70'li yıllarda çekilen ve oldukça sevilen Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Yeşilçam'ın sevilen Sahte Kabadayı filmi bu akşam televizyon ekranlarına gelecek. Peki Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Sahte Kabadayı filminin konusu nedir? Sahte Kabadayı oyuncuları kimler? Sahte Kabadayı nerede ve ne zaman çekildi? Sahte Kabadayı filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sahte Kabadayı filmi ne zaman ve nerede çekildi

Kemal Sunal'ın başrolünde bulunduğu Sahte Kabadayı filmi 1976 yılında çekilmiştir. Filmin çekimleri İstanbul ve Kocaeli'nin semtlerinde tamamlanmıştır.

Sahte Kabadayı Film

Sahte Kabadayı filmi oyuncu kadrosu

Sahte Kabadayı filminin başrolünde Kemal Sunal yer almaktadır. Kemal Sunal'ın yanında yine usta oyuncular Kazım Kartal, Suna Selen, Hakkı Kıvanç, İbrahim Kurt, Mümtaz Ener ve Hasan Ceylan da yer almaktadır.

Sahte Kabadayı filmi konusu

Filmde yer alan Kemal karakteri pişmaniye satarak geçimini sağlamaktadır ve saf bir karakterdir. Zaman geçtikçe babasının oldukça bilinen bir kabadayı olduğunu öğrenir ve bu bilgiyi öğrenmesinin arkasından hayatı değişir. Kemal normalde bir karıncayı bile incitmekten korkarken kabadayıların arasında yer alır. Bu hayat içinde Kemal'i şansı ve karşısına çıkan tesadüfler korumaya başlar.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal