Masumlar Apartmanı ne zaman final yapıyor, final bölümü ne zaman? Masumlar Apartlamnı son bölümü ne zaman yayınlanacak?

TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Masumlar Apartmanı ekranlara veda edecek. Peki Masumlar Apartmanı'nın final bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı kaçıncı bölümde final yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

22.05.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-15:45) Masumlar Apartmanı ne zaman final yapıyor, final bölümü ne zaman? Masumlar Apartlamnı son bölümü ne zaman yayınlanacak?

TRT1 ekranlarında her hafta Salı günü seyircisiyle buluşan ve izlenmesi oldukça yüksek Masumlar Apartmanı dizisi final yapacağını duyurdu. Peki Masumlar Apartmanı dizisi kaçıncı bölümde final yapıyor? Masumlar Apartmanı dizisi konusu nedir? Masumlar Apartmanı finalinde neler olacak? Masumlar Apartmanı filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı ne zaman final yapıyor

Masumlar Apartmanı dizisi 24 Mayıs'ta ekranlara veda ediyor. Dizi 71. bölümüyle final yapmış olacak.

Masumlar Apartmanı dizisi 1. sezon

Masumlar Apartmanı dizisinin birinci sezonunda anlatılanlar şu şekildedir; Safiye ve Gülben temizlik takıntısı ve obsesif hareketleri olan iki kardeştir. Safiye, Gülben'e göre annesinden daha çok etkilendiği için daha da zor durumdadır. Han evin tek erkek çocuğudur ve hayatta kendine aldığı en büyük sorumluluk ailesini koruyabilmektir. Han İnci diye bir kadına aşık olur ve tüm davranışlarını değiştirmeye karar verir. Çünkü hayattaki amacı onunla mutlu bir ilişki yaşayabilmektir. Han'ın da Gülben ve Safiye gibi obsesif davranışları vardır, her gece çöp toplamaya çıkar ve çöpleri biriktirir. Bu davranışlarının yanında aşırı kollama ve öfke kontrolsüzlüğü de bulunmaktadır. İnci ile evlenirler fakat zamanla bu hareketleri İnci'yi de korkutur ve uzaklaştırır. Ailenin en küçük kardeşi Neriman'dır, ailesinin obsesif davranışlarından etkilense de en normal şekilde hayatına devam etmeye çalışan kardeştir. Naci, Safiye'nin çocukluk aşkıdır. Annesi aşklarına engel olmuştur. Naci, Neriman'ın okuluna edebiyat öğretmeni olarak gelmiştir. Safiye'yi görmek için aynı şehre gelen Naci evlerinin karşısındaki otelde kalmaya başlar. İnci, annesini kaybetmiştir dedesi ve kardeşiyle yaşar, babasıyla görüşmemektedir. Han'ın ailesine ait olan apartmana tesadüf bir şekilde taşınır ve bu tesadüf sonucu Han ile birbirlerine aşık olarak gizlice evlenirler. İnci hayatına giren erkeklerden ve özellikle babasından nefret eden bir genç kadındır. Bunun yanında kardeşi ve kendisine sahip çıkarak büyüten dedesine büyük bir vefa duygusu besler. Han'dan önce hayatında olan Uygar'ın davranışlarından da hoşlanmaz ve ayrılır. Han'ı ise hayatında farklı bir yere koyar ve gizlice evlenirler. Fakat Han'ın kontrolsüz davranışlarını görmeye başladıkça hep doğru bir karar verip vermediğini sorgulamaya başlar. Dizide Esra İnci'nin, Esat ise Han'ın en yakın arkadaşıdır. Esat Han'ın çocukluk arkadaşı, Esra ise İnci'nin radyodan arkadaşıdır. Dizi içinde karakterlerin çocukluklarına da dönerek sık sık psikolojik sorunları ve altında yatan sebepleri izleyiciye aktarılmaktadır.

Masumlar Apartmanı Final

Masumlar Apartmanı 2. sezon

Dizinin sezon finalinde İnci karnında bebeğiyle bir kaza geçirmiş ve hayatını kaybetmiştir. Han bu süreçte oldukça zor duruma düşmüş ve hastaneye yatırılmıştır. İnci'nin dedesi Memduh ve kardeşi Ege ise hem bu acı kaybı atlatmaya çalışır hem de apartmandaki diğer insanlara destek olmaya çalışırlar. Han hastanedeki tedavisi bittikten sonra da normal hayata dönmekte zorluk yaşar ve kendini tamamen hayata ve insanlara karşı kapatır. Bu duruma en başta Safiye ve diğer aile üyeleri çok üzülür. Han'ın bu zor durumu ve diğer yandan da sevdiği adam Naci'nin ilerleyen hastalığı Safiye'nin psikolojik takıntılarını da iyice ilerlemesine sebep olur. Gülben ise ailesinin mutlu olması için kendini geri plana atan bir karakterdir. Ailenin babası Hikmet'in hastalığı da iyice ilerler ve unutkanlığı sebebiyle zor bir hayat yaşamaya devam eder. Ailenin en küçük kardeşi Neriman bu durumdan sıkılır ve bir şeyler yapmayı kafasına koyar. Fakat bu esnada apartmana sürpriz biri taşınır ve tüm işlerin seyri değişmeye başlar. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal