Sağlıkçılar için ücretsiz ulaşım ne zamana kadar devam ediyor, süre uzatıdı mı? Sağlıkçılara toplu taşıma bedava mı?

Pandemi süreci boyunca toplu taşımayı ücretsiz kullanan sağlık çalışanları bu uygulamanın devam edip etmediğini ya da hangi şehirlerde devam ettiğini araştırıyorlar. İşte detaylar...

06.06.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-17:07) Sağlıkçılar için ücretsiz ulaşım ne zamana kadar devam ediyor, süre uzatıdı mı? Sağlıkçılara toplu taşıma bedava mı?

Sağlıkçılar covid tedbirlerinin başladığı süreçten itibaren toplu taşımaya ücretsiz biniyorlardı. Bu uygulama Başkan Erdoğan tarafından imzalanan karar sonrası her şehirde gerçekleşmişti. Sağlık çalışanlarının ücretsiz bineceği kararın son günlerine yaklaşılırken sağlık çalışanları ücretsiz binişlerin devam edip etmeyeceğini sorgulamaya başladılar. Peki sağlıkçılara toplu taşıma ücretsiz kararı uzatıldı mı?

Sağlıkçılara ücretsiz toplu taşıma kararı uzatıldı mı?

Sağlık çalışanları için Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzaladığı ve Resmi Gazetede yayımlanan karala birlikte 30 Haziran’a kadar toplu taşımaya ücretsiz binecekleri açıklanmıştı. Kısaca sağlık personellerinin ücretsiz kullanım hakkı resmi olarak 30 Haziran 2022'de son bulacak.

30 Haziran 2022'de sona erecek bu kararın uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili henüz yeni bir karar açıklanmış değil. Yeni açıklama gelirse haberimiz güncellenecektir...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal