Sağlıkçı Anne ve Baba Gözyaşları İçinde Çocuklarına Kavuştu

Coronavirüs salgını nedeniyle bazı sağlık çalışanları uzun bir süre ailesinden uzak kaldı. Osmaniye'de doktor baba ve hemşire anne 1 aydır çocuklarını göremezken, aile 23 Nisan'da gözyaşları içinde birbirlerine kavuştu

23.04.2020-17:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-17:25)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde 2.5 milyondan fazla insan etkilendi. Salgınla mücadele ederken kendi canlarını hiçe sayan sağlık çalışanları en riskli grup arasında yer aldı. Bu kapsamda dünyanın birçok yerinde sağlıkçılar ailelerini virüsten korumak için uzak kalmayı tercih etti.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde İskenderun Devlet Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak görev yapan Dr. Vecih Keklik ve aynı hastanede hemşire olarak görev yapan anne Ayşe Keklik de coronavirüs nedeniyle çocukları 3 yaşındaki Elif ve 5 yaşındaki Ali'yi, 1 ay önce Kadirli ilçesindeki dedeleri Zekeriya Torun’a bıraktı.

Çocuklarının hasretiyle çalışmalarına devam eden anne ve baba 23 Nisan'da çocuklarına sürpriz yapmak için yanlarına gitti. Oturdukları apartmanın önünde anne ve babalarını gören çocuklar gözyaşlarıyla anne ve babasına sarıldı. Apartman sakinleri bu buluşmaya alkışlarla eşlik etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal