Şekeri Bırakarak Varislerden Kurtulun!

Ciltte kötü görüntüye sebep olan varis oluşumunu engelleyemiyoruz fakat estetik açıdan fazlasıyla moral bozucu olan varis oluşumunu birkaç başarılı yöntem ile azaltabiliyoruz. Varis nasıl yok edilir? Detaylar haberimizde...

29.05.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-16:49)

Ciltte kötü görüntüye sebep olan varis oluşumunu engelleyemiyoruz fakat estetik açıdan fazlasıyla moral bozucu olan varis oluşumunu birkaç başarılı yöntem ile azaltabiliyoruz. Bilhassa hareketsiz bir yaşam biçimine sahip olan bireylerde sıkça görülen varis problemi kişinin kendisini fazlasıyla rahatsız eden bir görüntü... Peki, varisi önlemek için neler yapmalıyız?

- Peeling, varizler için başarılı bir silah hele bir de masaj ile birleştirirseniz işte o zaman harika sonuçlar alabilirsiniz. Masaj, kan akışını hızlandırarak cildinize muhteşem bir görünüm katar.

- Son zamanlarda kuru fırçalama yöntemi oldukça popülerlik kazandı, fırçalamayı doğru uygularsanız istediğiniz sonuca çok kısa bir sürede ulaşacaksınız.

ŞEKERDEN UZAK DURUN!

- Şekerden vazgeçmemizin zamanı geldi de geçiyor bile... Şeker kan basıncınızın yükselmesine neden olur bu da damarlarınıza zarar verir. Sağlıklı bir görünüme sahip olabilmek adına şekerden vazgeçmeniz gerekiyor. 

- Uzmanlar, dolaşım sisteminin sağlıklı bir biçimde çalışması için sol tarafa dönerek uyumanın daha yararlı olduğu konusunda hemfikir. 

- Tavsiyeleri uygulayarak varis oluşumunu minimum düzeye indirebilirsiniz.

VARİS ÖNLEYEN AT KESTANESİ KÜRÜ

Varisin tedavisi için uygulanması gereken kürü hazırlamak için;

- 20 adet at kestanesi

- 2 litre saf zeytinyağı


Varis kürünün hazırlanışı; 20 adet at kestanesini soyduktan sonra blenderden geçirerek toz haline getirin ardından da at kestanelerini zeytinyağının içine koyun ve bir hafta bekletin. Bu bitkisel karışımı varisli bölgeye hafifçe masaj yaparak uygulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal