Sinoz Leke Kremi Ne İşe Yarar? Sinoz Leke Kreminin Fiyatı Ne Kadar?

Sinoz leke kremi güneşe maruz kalma sonucu meydana gelen cilt lekeleri, sivilce izleri, yaşlılık lekeleri ve hamilelikte beliren lekelerin yok olmasında etkili olan bir leke kremidir. Peki bu kremin fiyatı nedir? Kullananlar memnun mu? İşte merak edilenler.

20.07.2019-13:02 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-13:15) Sinoz Leke Kremi Ne İşe Yarar? Sinoz Leke Kreminin Fiyatı Ne Kadar?

Güneş lekeleri, doğum lekeleri kimi zaman canımızı sıkacak boyutlara gelebiliyor. Bu lekeleri giderecek kremlerden olan sinoz kremi sizin için araştırdık. İşte sinoz leke kreminin fiyatı ve kullananların yorumları.

SİNOZ KREM NASIL KULLANILIR?  

Sinoz krem güneşe maruz kalma sonucu meydana gelen cilt lekeleri, sivilce izleri, yaşlılık lekeleri ve hamilelik sürecinde beliren lekelerin geçmesinde etkisi olan bir leke kremidir. Sinoz krem ayrıca ciltte çeşitli nedenlerden dolayı oluşan renk ve ton eşitsizliklerin giderilmesinde de etkili sonuçlar vermektedir. Satış fiyatı 115 TL olan bu kremin etkili sonuçlar verebilmesi adna ay boyunca düzenli olarak kullanılması lazım. 

“Sinoz leke kremini 2 aydır düzenli olarak kullanıyorum. İlk kullandığım kutu bitince cildimdeki lekelerde hiç bir değişiklik olmaması üzerine  ikinci kutuyu da kullanmaya karar verdim. Bu kararın çok doğru bir karar olduğunu söyleyebilirim çünkü lekelerimin yaklaşık %80 i kayboldu diyebilirim ve cildim mükemmel bir derecede iyileşme gösterdi.”

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal