Fastjel Krem Nedir? Fastjel Nerelerde Kullanılır? Fastjel Kremin Fiyatı Nedir?

Fatjel vücutta ağrı ve iltihap sorunları için kullanılan bir kremdir. İçeriğindeki etkili iltihap sökücü özellikler ve streoid etkisi ödem giderir ve aynı zamanda ağrıyı keser. İşte Fatjel hakkında merak ettikleriniz.

24.06.2019-15:41 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-15:24)

Fastjel krem; incinme, ezilme, eklemlerde doku yırtılması, burkulma, eklem iltihapları, yüzeysel tendon iltihapları, yoğun bel ağrıları,spor yaralanmaları, burkulma gibi romatizmal ya da travmatik nedenli iskelet ve kas sistemli rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

FASTJEL'İN KULLANIM YERLERİ

Burkulma, incinme, ezilme: Fastjel krem el ve ayak bileklerindeki incinme, ezilme ve burkulma gibi küçük eklemlerdeki doku yıkımına neden olan problemlerin tedavisinde etkilidir. 

Skleroterapi: Skleroterapi varis tedavisi ertesinde damar iltihaplanmalarını geçirmek için kullanılan tedavi yöntemidir. Fastjel krem bu tedaviden sonra  kullanılabilir.

Spor yaralanmaları: Bilhassa futbolda ayak bileğindeki incinme ve burkulmaların tedavisini hızlandırmak için Fastjel krem kullanılmaktadır.

Bel fıtığı ve bel kayması: Şiddetli bel kayması veya bel fıtığı neticesinde bel ve omurilik bölgesinde meydana gelen ağrıları geçirmek için Fastjel krem kullanılabilir. Bu krem aynı zamanda kas gevşetici ve ağrı kesici etki gösterir. Fastjel iyileştirme özelliği hızlılığıyla bilinmektedir.

 Kremin fiyatı 11.58 TL'dir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal