Sertleşmeye Evde Çözüm

Birçok erkek sertleşme problemi yaşamakta ve bu problem nedeni ile doktora görünmek konusunda çekingenlik yaşamaktadır.

20.12.2018-07:36 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-07:30) Sertleşmeye Evde Çözüm

Bu durumda doktora gidemediklerinden kendi imkanları ile evde hazırlayabilecekleri bitkisel çözümlere başvururlar. Bu konuda ne gibi bitkisel destekler alabiliriz hangi besinler sertleşme problemine çözüm olur bu konuları ele alacağız.

Sertleşme problemi genellikle ilişki sırasında kendini gösteren sağlıklı bir birleşme sağlayamama durumudur. Bu gibi bir sorun yaşıyorsanız vakit kaybetmeden mutlaka uzman bir doktora görünmelisiniz

Uzman görünmek oldukça önemli olduğu gibi beslenmeye de aynı şekilde özen göstermeliyiz bazı doğal besinler karışımlar ve hazırlayacağımız bitkisel kürleri düzenli tüketmemiz durumunda sertleşme sorunundan tamamen kurtulmamız olasıdır.

Doğal Yöntemlerle Sertleşme Problemi Çözümü

Maydanoz: Maydanozları suda kaynatarak oluşturacağınız suyu soğuk içerek sertleşme sorununa çözüm bulabilirsiniz. Maydanozun damarlarınızı genişletme gibi bir özelliği olduğundan sertleşmeye de oldukça fayda sağlayacaktır.  Günde birkaç kez içmeniz önerilir.

Isırgan Tohumu: Isırgan tohumunu öğüterek un haline getirip süt ile karıştırıp sıklıkla içerek sertleşme problemini çözmeniz mümkündür.

Anason ve Sinameki: Anason ve sinamekiyi suya kaynattıktan sonra soğuk içiniz. Bu kür anasonun afrodizyak etkisi ve sinamekinin damar açma özelliğinden kaynaklı olarak sertleşme probleminize de yardımcı olacaktır.

Kereviz: kerevizleri kaynatın, kaynama başladıktan beş dakika sonra maydanozları da ekleyerek kaynamaya devam etsin. Soğuduktan sonda içebilirsiniz. Kahvaltıdan sonra ve öğle yemeğinden önce içerek bir ay kadar uygulayın. Yıl içerisinde birkaç kez yapabilirsiniz.

Yukarıda bitkisel yöntemler ile çözümler sunduk. Bütün bu bitkisel yöntemler destekleyici olup ciddi bir problem yaşıyorsanız eğer mutlaka uzman bir doktora görünmelisiniz. Bu konuda çekingen davranmanız size zarar verecektir. Bu problem çok doğal olup çözüm yolları aramanız da bir o kadar doğaldır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal