Sarımsak ve Bal Karışımı Mucize Yaratıyor

Sarımsak, dünya çapında kullanılan doğal besinlerden biridir. Özellikle baharatlarla uyum içinde olması ve yiyeceklere lezzet katması nedeniyle çok sık kullanılır. Lezzeti dışında çeşitli rahatsızlığa da iyi gelen sarımsak balla tüketildiğinde ise mucize yaratıyor.

19.01.2019-17:08 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-17:05) Sarımsak ve Bal Karışımı Mucize Yaratıyor

Sarımsak, dünya çapında kullanılan doğal besinlerden biridir. Özellikle baharatlarla uyum içinde olması ve yiyeceklere lezzet katması nedeniyle çok sık kullanılır. Lezzeti dışında çeşitli rahatsızlığa da iyi gelen sarımsak balla tüketildiğinde mucize yaratıyor. İşte detaylar...

7 gün boyunca bal ve sarımsağı karıştırıp tüketirseniz, bu etkilerle karşılaşırsınız;

Dolaşım Sistemine İyi Gelir

Sarımsağın içerdiği sülfür balın şifalı özellikleri ile birleştiğinde, dolaşım sisteminiz için çok faydalıdır.

Tansiyonu Düşürür

Yüksek tansiyon tüm kalp ve damar sağlığınızı tehtid eden bir rahatsızlıktır. Tansiyonunuzu doğal yöntemlerle kontrol altına almak için, her gün aç karınla sarımsak ve bal tüketmeye çalışın.

Kötü Kolesterolü Kontrol Altına Alır

Çiğ sarımsağı ezdiğinizde ortaya çıkan alisin, birikmiş kolesterolü atarak kan dolaşımınızı temizlemeye yardımcı olur. Ayrıca trigliserit seviyelerinin de dengeli kalmasına yardımcı olur.

Enflamasyonu Azaltır

Yapılan çalışmalar pek çok kronik rahatsızlığın, bedendeki dengesizliklerden kaynaklannan enflamasyon yüzünden ortaya çıktığını göstermektedir. Hem sarımsak hem de bal bu enflamasyon ile savaşır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal