Oje Sürdükten 10 Saat Sonra Ne Olur?

Amerika'da yapılan bir araştırmada ojenin sürülmesinin üstünden 10 saat geçtiğinde olanları inceledi. Sonuçlar çok şaşırtıcıydı.

18.09.2019-16:13 - (Son Güncelleme: 18.09.2019-16:11)

Kozmetik ürünlerindeki kimyasal zehir oranları her geçen gün konuşulurken sırada oje de yer aldı. İşte, ojenin zararları...

OJENİN ZARARLARI NELERDİR?

Amerika'da yapılan bir çalışmada, araştırmaya katılan 24 kadını kimyasal zehir işaretleri için test ettiler. Netice olarak her bir kadının bedeninde toksin izler bulundu. Peki, bu kimyasallar nederen geliyordu? Cevap: Oje. Neticelere göre, katılımcıların 0’ünde, oje sürüldükten 10 saat sonra trifenil fosfat izleri bulundu. Bu çeşit mutlak sonuçlar çok dikkat çekici ve aynı zamanda da endişelendirici. Takiben devam eden bir başka çalışmada da aynı çalışmacılar, 10 değişik ojeyi trifenil fosfat için test ettiler ve kimyasalın ojelerin 8’inde var olduğunu gördüler. Neticeleri olumlu çıkan ojelerin ikisinde, ürün etiketi üstünde kimyasalın varlığı iletilmemiştir ve yazılmamıştır. Yani Amerika’da satılan ojelerin %20’si, barındırdığı içerik olarak listelenmeyen tehlikeli bir kimyasal yer alıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal