Nasırdan Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

Nasır problemi birçok kişinin yaşadığı cilt rahatsızlıklarından biridir. Ayaklarda oluşan nasırlardan kurtulmanız için birkaç önerimiz var.

09.01.2019-12:08 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-12:08) Nasırdan Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

Nasır problemi birçok kişinin yaşadığı cilt rahatsızlıklarından biridir. Ayaklarda oluşan nasırlardan kurtulmanız için birkaç önerimiz var. İşte detaylar...

Karbonat

Karbonat ve ılık su kullanarak hazırlayacağınız macun ile nasırlardan kurtulabilirsiniz. Macun kıvamına gelen karışımı nasırlı bölgeye uygulayın. Yarım saat boyunca bekletin ve kuruyan alanı ılık su ile durulayın. Doğal macunu haftada iki kez uygulayabilirsiniz.

Soğan

Antibakteriyel ve antiinflamatuar özelliği olan soğan nasır tedavisinde etkili bir yöntemdir. İltihap önleyici bir besin olan soğanı ikiye bölün ve nasır bölgeye uygulayın. Ancak soğan yöntemi tedavisinde sonucu biraz daha geç alabilirsiniz. Haftada bir kez uygulayacağınız soğan yöntemiyle sonucu 1 ay içinde alabilirsiniz.

Limon

Limonda bulunan asitler, nasır tedavisinde oldukça etkili olacaktır. Limonu dilimleyin ve nasırlı bölgeye limon dilimini bez yardımıyla sarın ve bir gece boyunca bu şekilde bekletin. Limon yöntemini 3 gün boyunca üst üste uygulayabilirsiniz.

 

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal