Meme Büyütme Yöntemleri

Meme küçüklüğü birçok kadın için ciddi bir problem olabilmektedir. Meme büyütme yöntemlerini doğal bir şekilde yaparak hem dolgun hem de daha büyük memelere sahip olabilirsiniz.

21.12.2018-05:31 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-05:28) Meme Büyütme Yöntemleri

Meme Büyütme Çayı

Meme büyütme için ısırgan otu çayı oldukça faydalı bir doğal yöntemdir. Sonuçlarının olumlu olması özellikle bu konuda işe yarayacağı yönünde referans olmaktadır.

Östrojen salgılayarak memenin büyümesine yardımcı olan bu bitki doğal kolay ve ucuz bir yöntemdir. Hazırlanması da oldukça kolay olan bu çayı şu şekilde yapabilirsiniz;

Bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı kadar kurutulmuş ısırgan otunu ilave ederek beş dakika kadar demlemeye bırakın, daha sonra süzerek normal çay gibi içebilirsiniz. Günde bir bardak içmeniz ve aksatmamanız durumunda sonuçlarını olumlu yönde göreceksiniz.

Hangi Besinleri Tüketmeli

Arpa, akdarı keten tohumu, anason tohumu, ayçiçeği, kabak gibi bitkiler hem doğal olum hem de meme büyümesi ve gelişmesine yardımcı olmaktadırlar. Östrojen salgılayan bitkiler de memenin büyümesine yardımcı olmaktadırlar.

Bu bitkileri şöyle sayabiliriz; Mantar, kereviz, havuç, salatalık, bezelye, brokoli, barbunya, mercimek, karnabahar, pancar, taze fasulye, börülce, Brüksel lahanası, nohut, domates ve soğan.

Süt ürünleri de fayda sağlar, süt, yoğurt, ayran, kefir gibi ürünleri tüketmek meme büyümesine katkı sağlar. Ayrıca zayıflamaya da yardımcı olur. Tavuk baget tüketimi de ayrıca meme büyümesine farda sağlayan bir diğer üründür. Üzüm, elma, armut, şeftali, kavun, kiraz gibi meyvelerde memelerin daha dolgun olmasına fayda sağlarlar.

Büyük ve dolgun memelere sahip olmak için basit masaj ve egzersizleri haftada üç dört gün yirmişer dakika yapmanızda fayda vardır.

Sporun Faydası

Spor yaparak da memelerinizi daha dolgun hale getirebilirsiniz, meme büyütme egzersizleri ile dumble kullanarak meme kaslarınızı çalıştırabilir ve daha dolgun daha hacimli memelere sahip olabilirsiniz. Bu şekilde günlük olarak yirmi dakikalık egzersizler çok büyük değişikler sağlayacak ve psikolojik olarak da size çok olumlu bir şekilde yansıyacaktır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal