Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütme yöntemleri nelerdir? Göğüs büyütmek için bitkisel çözümler nelerdir? Göğüs büyütmek için doğal yöntemler nelerdir? Göğüs büyütme ile ilgili merak edilen bütün soruların yanıtı haberimizde...

14.04.2018-17:32 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-16:31) Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütme, kadınlarda meme organının doğal ya da yapay yöntemlerle daha büyük bir boyuta ulaşmasını sağlayan çalışmalara verilen genel addır.

Doğal yöntemler ve çeşitli egzersizlerle yapılabildiği gibi silikon implant olarak bilinen protezler yardımı ve yağ enjeksiyonu kullanılarak yapılmasıdır.

GÖĞÜS BÜYÜTMEK İÇİN DOĞAL YÖNTEMLER

Göğüs büyütmek doğal yöntemleri de bulunmaktadır. Meme büyütme doğal yöntemleri ise genellikle alternatif tıp olan bitki çayları ve masaj teknikleri kullanılmaktadır.

Genellikle adaçayı, papatya çayı gibi bitki çaylarının yanı sıra, memelere uygulanan masaj tekniklerinin de işe yaradığı bilinmektedir.

GÖĞÜS BÜYÜTMEK İÇİN BİTKİSEL ÇÖZÜMLER 

Bazı bitkilerin göğüslere uygulandığında göğüslerde büyüme yaptığı bilinen bir gerçek, bizde sizin için göğüs büyüten bitkileri araştırdık.

İşte göğüs büyüten o bitkiler; çemen otu tohumu, şetbetçi otu, rezene tohumu.

BİTKİSEL GÖĞÜS BÜYÜTME

Bitkisel metodlarla göğsünüzü büyütmek isteyenler için oldukça yararlı ve işe yarar bir tarifi  vereceğiz, uygulama sonucunda göğüslerde 2 bedene kadar büyüme yaşayabilirsiniz.

Malzemeler

30 gr çemen otu tohumu
20 gr şerbetçi otu
20 gr rezene tohumu
30 ml çörek otu yağı
30 ml jojoba yağı
20 ml hodan yağı
10 ml biberiye yağı
10 ml tarçın yaprak yağı
10 ml e vitamini

Otları mikserden geçirip iyice ufaladıktan sonra içerisine çörek otu yağı, jojoba yağı, hodan yağını ekleyip 10 gün kadar bekletin.

Bekletilen karışımı 10. gün sonunda süzüp biberiye, tarçın yağlarını ve e vitaminini ilave ederek sabah ve akşam göğüslerinize masaj yaparak uygulayın. Yaklaşık 2 hafta içerisinde etkisini göstermeye başlayacaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal