Karbonatın Şaşırtan Faydası

Karbonatın farklı alanlardaki faydalarını daha önce gördük. Ancak karbonatın öyle bir faydası var ki duyunca evinizden eksik etmeyeceksiniz.

21.01.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-09:25) Karbonatın Şaşırtan Faydası

Karbonatın farklı alanlardaki faydalarını daha önce gördük. Ancak karbonatın öyle bir faydası var ki duyunca evinizden eksik etmeyeceksiniz. İşte detaylar...

KANSERE KARŞI SAVAŞIYOR

Karbonat balla birleştiğinde bağışıklık sistemi üzerinde tam bir koruyucu kalkan oluşturuyor. Bal ve karbonat karışımı vücudun kötü hücrelere ve hastalıklara karşı savaşmasını sağlayan bşr doping. Balla birleşen karbonat, bu sayede kanserli hücrelere nüfuz edebiliyor.

Hazırlanışı:

1 yemek kaşığı bal ve 3 yemek kaşığı karbonatı karıştırın.

30 GÜN BOYUNCA KULLANIN

Bir ay boyunca bal ve karbonatı karıştırarak günde 3 yemek kaşığı tüketin. Yemeklerden sonra ara öğünlerde yiyebilirsiniz. Düzenli kullanmaya özen gösterin. Karışımı yerken beslenmenize de çok dikkat etmeniz gerekecek. Şekerli besinlerden, kızartma çeşitlerinden ve asitli içeceklerden tamimiyle uzak durun. Bu bir ayı vücudunuzu temizlemek için değerlendirin. 30 günün sonunda çok daha dinç bir şekilde güne başlayacak ve kendinizi her zamankinden daha sağlıklı hissedeceksiniz.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal