Garnier BB Krem Nedir? Nasıl Kullanılır?

Garnier BB krem nedir? Garnier BB krem nasıl kullanılır? Garnier BB krem ne işe yarar? Garnier BB krem yağlı ciltler için ürün var mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

14.04.2018-17:55 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-17:39) Garnier BB Krem Nedir? Nasıl Kullanılır?

Blemish Balm kelimesinden üretilen BB krem kusur kapatıcı olarak kullanılıyor. BB kremi sürdüğünüz anda anında cildin renk tonunu düzenler, kusurlarını kapatır ve taptaze bir görüntü sunar.

GARNİER BB KREM NASIL KULLANILIR?

Garnier BB kremi yüzünüze noktalar halinde yayın. Makyaj süngeri yardımıyla yüzünüze hafif hafif hareketlerle uygulayın. Makyaj süngerinin buradaki püf noktası ise şöyle; süngeri hafif nemli şekilde kullanın çünkü bu şekilde BB krem yüzünüze eşit miktarda dağılacaktır. 

GARNİER BB KREM NE İŞE YARAR?

Garnier BB krem fondöten kullanmadan cildinizdeki kusurları kapatmaya yardımcı olur.  BB krem sayesinde güzellik bakımından bir adım önde olacaksınız. BB krem sizi doğal bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olacaktır.



GARNİER BB KREM YAĞLI CİLT ÜRÜNÜ

BB krem uzun vadede kullanıldığında cilde faydalı yönleri de vardır. Normal ciltler için olan kremin yanında artık yağlı ciltlere sahip olan kişiler içinde bir yenilik yaparak 'Yağlı ciltler' için olan ürününü piyasaya sürdü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal