Fucidin Krem Nasıl Kullanılır? Fucidin Krem Ne İşe Yarar? Fucidin'in Fiyatı Nedir?

Fucidin krem ne işe yarar? Fucidin kremin kullanımı nasıldır? Fucidin krem fiyatı ne kadar? Fucidin kremi kimler kullanabilir? Fucidin krem yan etkisi var mıdır? Merak ettiğiniz soruların cevabını sizin için araştırdık.

27.06.2019-15:37 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-15:26)

Genellikle ciltteki aktif bakterileri öldürmek maksatlı kullanılan ve yalnız uzmanlar tarafından önerilmesiyle kullanılabilecek olan Fucidin krem hakkında merak ettiklerinizi derledik.

FUCİDİN KREM NASIL KULLANILIR?  

Sivilce oluşumu, cilt üzerindeki boşluklara bakterilerin birikmesi ve cildin hemen altında toplanmasıyla oluşur. Etkili bir antibakteriyel özelliğe sahip olan fucidin krem, cilt üzerinde ve hemen altında yerleşik bulunan bakterileri temizleyip hem sivilceleri yok eder hem de ilerleyen zamanda tekrardan sivilce oluşumunu önler.

Bu özellik göz önüne alınırsa, sivilcelerden kurtulduktan sonra kremin kullanımı hemen bırakılmamalı tam 21 gün kullanımı sürdürülmelidir.  Eczanelerden alırken nasıl kullanılacağına dair tavsiyeler alın ve ilaç içerisinden prospektüsü mutlaka okuyunuz. 

FUCİDİN KREM YAN ETKİLERİ VAR MIDIR?

Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durum olursa acilen doktorunuza başvurun.

FUCİDİN KREM FİYATI NEDİR?

Fucidin kremin 2019 yılı fiyatı 17.26 TL'dir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal