e-Nabız Nedir? Nasıl Kullanılır? e-Nabız Telefona Nasıl Yüklenir?

Bütün sağlık kaydınızı 24 saat takip etmenize yarayan e-Nabız'ı nasıl kullanabiliriz? Kişisel sağlık sistemi olarak görev veren bu uygulamayı telefonumuza nasıl yükleriz? İşte e-Nabız hakkında merak ettikleriniz ve cevapları.

12.06.2019-13:25 - (Son Güncelleme: 12.06.2019-13:06) e-Nabız Nedir? Nasıl Kullanılır? e-Nabız Telefona Nasıl Yüklenir?

Sağlık Bakanlığı tarafından e-Devlet kapısı üzerinden şifrenizle giriş yaparak her türlü sağlık kaydınıza dilediğiniz anda ulaşmanıza olanak sağlayan e-Nabız: Kişisel Sağlık Sistemi hizmet veriyor.

Bu sistem sayesinde artık tedavi geçmişinizi sürekli kontrol edebilir, yapacağınız doktor görüşmelerinde doktora tedavi geçmişinizi gösterebilirsiniz. Tıbbı geçmişinizin kayıtlarına ulaşabildiğiniz için yeni test ve tetkikler gibi işlemlerle uğraşmak durumundan kurtulmuş olacaksınız.

TIBBİ KAYITLARA 24 SAAT ULAŞIN!  

e-Nabız: Kişisel Sağlık Sistemi'ni iOS ve Android tabanlı telefonlara uygulama olarak indirilebilir ya da internet sitesine girerek işlemlerinizi görebilirsiniz. Bu siteye ya da uygulamasına kişisel şifrenizle giriş yaptıktan sonra tüm sağlık tesisi ziyaretlerinizi, randevu, tanı, tedavi, reçete bilgilerinize, tetkik sonuçlarınıza ve güncel sağlık bilgilerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgileriniizi ayrıca doktorunuzla da paylaşarak, gereksiz tetkik ve muayene olmak gibi durumlardan da kurtulmuş olabilirsiniz. Uygulamaların indirme linklerine Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde https://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-39794/e-nabiz.html adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

Son Dakika Sağlk Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal