Dikkat Edin! Bunları Yerseniz Zehirlenebilirsiniz !

Doğanın bizlere verdiği nimetler her zaman bizlere sağlık sunmayabilir tabi bunun sebebi de yine bizlerin bilinçsizce tüketiyor olmamızdır. Yanlış tüketildiğinde zehirli olan gıdalar haberimizin detaylarında.

26.11.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-14:04)

Bu haberimzde yanlış tüketildiğinde zehirli olan gıdaları sizlere sunacağız. Doğanın bizlere verdiği nimetler her zaman bizlere sağlık sunmayabilir tabi bunun sebebi de yine bizlerin bilinçsizce tüketiyor olmamızdır.  Yanlış tüketildiğinde zehirli olan gıdalar haberimizin detaylarında.

DOĞRU TÜKETİLMESİ GEREKEN BESİNLER

Fasülyeler; çiğ fasulye içinde zararlı ve lezzetsiz bir toksin olan lektin barındırır, bu toksin pişirme ile ortaya çıkabilir. Yavaş pişirmeyi tercih edenler için kötü haber şu ki fasulyeyi kaynatmadan pişirmek toksinleri yok etmeyebilir. 

Badem; aslında yüksek miktarda ölümcül bir zehir olan siyanür bulunur. Bademi ısıtmak bu zehri yok eder ama işlenmemiş acı badem oldukça tehlikelidir

Elma; bünyesinde siyanür üreten “amigdalin” isimli bileşen bulundurduğu için fazla miktarda yenmesi halinde baş dönmesi ve mide bulantısı görülebilir. Ciddi zehirlenme durumunda ise kan basıncı ve kalp hızında artış, böbrek yetmezliği ve koma görülüyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal