Defne Yaprağını Yakıp Bekleyince Bakın Hangi Hastalığa Çare Oluyor!

Defne yaprağı hakkında barışın sembolü olması haricinde fazla bilgi bilmesek de. Yararları oldukça fazla. Hatta kullanım alanı da.

29.08.2019-15:44 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-15:41) Defne Yaprağını Yakıp Bekleyince Bakın Hangi Hastalığa Çare Oluyor!

Defne yapraklarını yakıp 10 dakika beklediğinzde mutluluk hormonu salgılayabilir ya da gribi yenebilirsiniz. Peki ama nasıl?

DEFNE YAPRAĞINI YAKIP 10 DAKİKA BEKLETİNCE NE OLUR?

Defne yaprakları defne ağaçlarından toplanır. Defne ağacı ise günümüzde umut, başarı ve kahramanlığın simgesi haline gelmiştir.Defne yaprakları sakinleştirici etkilerinin yanında ağrı kesici, iltihap sökücü ve böbrek taşlarını önleyici olarak da kullanılıyor.Antibakteriyel özelliği olan defne yaprağı içerdiği ökaliptol maddesi ile nezle ve gribin belirtilerini azaltıyor.Tek ihtiyacınız olan şey çakmak, kurutulmuş defne yaprağı ve çelik bir kap. Defne yapraklarının çabuk yandığını göz önünde bulundurmanız gerekiyor.Defne yaprağını tutuşturduktan hemen sonra odanın içine sinen rahatlatıcı bir koku hissedeceksiniz.10 dakikanın ardından tamamen gevşediğinizi hissedeceksiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal