Cildi Genç Tutan 7 Gıda!

Sağlıklı beslenmek bazen kolay değildir! En sevdiğiniz ürünlerden herhangi birinde cildinize iyi gelmeyecek katkı maddeleri olabilir. Şeker ve tuz tüketimini azaltmak kolay olmasa da faydasını görebileceğiniz yenilikler sunabilir. Cildi zinde tutan besinleri sizin için araştırdık.

27.03.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-13:20) Cildi Genç Tutan 7 Gıda!

Hoşunuza giden hoş kokulu bir fincan kahveyle birlikte kek veya öğle yemeğinde yediğiniz salamlı sandviç ilk başta size zararsız gelebilir. Yine de, birçok ürünün vücudumuz üzerinde olumsuz etkileri vardır. Şekerler, sağlıksız yağlar, aşırı tuz, alkol ve hatta kafein önemli proteinleri tahrip edebilir ve susuz kaldırabilir ve cildimiz acı çekebilir.

CİLDİNİZE İYİ GELECEK BESİNLER LİSTESİ

  • Narlar : Vitamin ve antioksidanlar içerir, güneşten zarar görmelerine karşı savaşırlar.
  • Sızma zeytinyağı: Omega 3 ve cilde iyi gelen yağ asitleri içerir.
  • Yaban mersini: Antioksidanlar açısından zengin, kan damarlarının elastik kalmasına ve kan basıncının düşmesine yardımcı olur.
  • Yeşil çay: cildinize oksidatif hasarın UV radyasyonundan korunmasına yardımcı olur.
  • Yeşil yapraklı sebzeler: Ispanak ve lahana gibi yaşlanmaya karşı savaşan ve K, A, C ve E vitaminleri ile paketlenmiş anti-enflamatuar sebzelerdir.
  • Yağlı balıklar: Somon balığı, ton balığı, sardalya ve uskumru gibi enflamatuar koşulları azaltan mükemmel bir omega 3 yağ asidi kaynağıdır.
  • Su: yaşlanma süreciyle mücadelede en önemli rolü oynar. Organlarınızı ve eklemlerinizin iyi çalışmasını sağlamak, metabolik süreçlerinizi desteklemek ve cildinizi nemlendirmek için içilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal