Böbrek Taşlarının Atılması İçin Bunu Yiyin!

Soğuk havaların şifa deposu olan siyah turpun böbrek taşı atılmasındaki faydaları ve bunun yanında başkaca ne faydaları vardır? Siyah turpun özellikleri nelerdir?

10.12.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 10.12.2019-16:09)

 Siyah turpun özellikleri nelerdir? Soğuk havaların şifa deposu olan siyah turpun böbrek taşı atılmasındaki faydaları ve bunun yanında başkaca ne faydaları vardır? 

SİYAH TURPUN FAYDALARI NELERDİR?

Siyah turp, böbrek ve safra kesesinde oluşabilecek taşlara karşı doğal bir ilaçtır. Üstelik taşlardan kaynaklanan acıyı da hafifletir ve idrarı arttırır. Siyah turpun diüretik özellikleri sayesinde idrara çıkmanız kolaylaşır ve bu şekilde böbrek ve safra kesesi taşlarınızdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Siyah turpun şifalı gücü aynı zamanda kronik soğuk algınlığı ve öksürük tedavisinde de etkilidir. Bunun için turpun suyunu sıkın biraz şeker ilave edip bekletin. Sabahları meyve suyu olarak tükettiğinizde solunum sistemi enfeksiyonları için mükemmel bir ilaç olduğunun farkına varacaksınız.

Siyah turpun en başarılı olduğu konulardan biri de tiroid hormonlarındaki düzensizliklere çözüm sunmasıdır. Tiroid hormonlarınızda bir dengesizliğin oluşması uzun bir süre ve belki de hayatınız boyunca sizi ilaçlara mahkum hale getirebilir. Raphanin, tiroit hormonlarının salgılanmasını ve üretimini düzenleyen doğal bir enzimdir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal