Aşırı Terlemeden Şikayetçi Olanlar! Aşırı Terleme İçin Botoks Tedavisi

Terlemenizi durduramıyorsanız ve çok fazla terliyorsanız sebebi aşırı terleme diğer adıyla hiperhidroz olabilir. Çözümü için Op. Dr. Evrim Uçkunkaya önerilerini sıralıyor.

16.07.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-13:40) Aşırı Terlemeden Şikayetçi Olanlar! Aşırı Terleme İçin Botoks Tedavisi

Yaz sıcağı bile olmadan aşırı terlemek ve vücudun her noktasının terlemesi normal bir durum değil. Kişilere zor anlar yaşatan bu terleme literatüre aşırı terleme olarak geçti. Tedavisi ise uzmanlarca botoks olarak öneriliyor.

AŞIRI TERLEME NEDİR?

Günümüzde artık basit bir problem olarak kabul edilmesi mümkün olmayan Hiperhidroz -aşırı terleme, sosyal ve psikolojik göstergeleri de olan, bölgedeki ter bezlerinin öteki ter bezlerine kıyasla daha çok ter üretiyor olma halinin yaşandığı, ancak çok basit bir şekilde tedavi edilebilen dermatolojik bir rahatsızlıktır.

"EN HIZLI VE ETKİLİ YOL BOTOKS"

Estetik, Plastik ve Rekontrüktif Cerrahı Op. Dr. Evrim Uçkunkaya, bireylerin sosyal yaşama hemen karışması için en hızlı ve en efektif çözümün botoks olduğunu söyleyerek uygulamayı şu şekilde açıklıyor: “Aşırı terleme için en doğru çözüm olan botoksu, baş bölgesine 10 dakika, koltuk altlarına 15 dakika, eller ve ayaklara 15'er dakikada uyguluyoruz. Uygulanan bölgede herhangi bir kızarma, morarma, ağrı da olmadığı için birey sosyal yaşamını hemen kaldığı yerden sürdürüyor. Uygulanan botoksun yararı, bir hafta ile 10 gün süre içinde kendini gösteriyor.”

ÖZETLE;

Kısa süreli bir uygulamadır.
En fazla 10 gün sonra yararı görülüyor.
Morarma, kızarma, yara izi olmadığı için yaşama anında kaldığı yerden devam edilebilir.
8 ay ile 1 sene arasında süreklilik gösteriyor, sonrasında tekrarlamak gerekir.
Her sezon, her zaman yaptırılabilir.
Herhangi bir yan etkisi olmaz.18 yaşını doldurmuş kadın, erkek herkes için uygun bir işlemdir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal