Arı Ekmeğini Duydunuz mu? Kısırlıktan Kolestrole Onlarca Derde Deva!

Bol miktarda K vitamini ve polenden 6 kat daha fazla laktik asit içeren, serbest radikallere karşı vücudu daha yüksek oranda koruyan ve yaşlanmayı geciktiren arı ekmeğini saha önce duymuş muydunuz? Kainatın en çalışkanı arıların, dünyaya sağladığı yararlar gerçekten inanılmaz.

30.07.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-12:33) Arı Ekmeğini Duydunuz mu? Kısırlıktan Kolestrole Onlarca Derde Deva!

Arı Ekmeği, arıların kendi yavrularını beslemek amacıyla tabiattan topladıkları polenden oluşuyor.Bu polenlerin petek gözlerine depolanırken, arının kendi bünyesinden aktardığı salgılarla zenginleşmiş, belirli bir zaman sonunda arının istediği kıvamda olgunlaşmış haline arı ekmeği deniyor.

 

PERGA'NIN FAYDALARI NELERDİR?

Perga olarak da adlandırlıan arı ekmeği, anemi, pnömoni ve bakteriyel enfeksiyonları olan çocukların yanı sıra 7,5 yaşına dek özellikle prematüre çocuklarda pediatrik amaçla kullanılır.

Antiseptik ve mikrop yok edici özelliği de vardır. Kanamalı diş eti koruma tedavisinde oldukça faydalıdır. Üreme hormonlarına katkısı ile erkeklerin cinsel yaşamına katkı sağlamada ve kas gücünün artırılmasına da olanak sağlar.

Arı ekmeği, içeriği yüksek olan asetil-kolin ile tansiyon ve kronik kabızlık tedavilerinde oldukça işe yarar. Bireylerin bedensel ve zihinsel gücünü yükseltmede destek olur.

ARI EKMEĞİ NELERE İYİ GELİR?

Kolon korunması

Sindirim bozuklukları

Bağırsak florasının restore edilmesi

Yetersiz bağışıklık

Stres ve kronik yorgunluk

Anemi

Yüksek kolesterol

Antibiyotiğe dirençli enfeksiyonlar

Kısırlık

Karaciğer problemleri

Prostat hiperplazi

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal