Araştırmacılar Kilo Vermek İçin Bu Meyveyi Öneriyor

Avokado, en sağlıklı yağ türü olan tekli doymamış yağ içeren lezzetli bir meyvedir. Araştırmacılar avokadonun kilo verirken yardımcı olabileceğini söylüyor.

17.11.2018-13:17 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-13:14) Araştırmacılar Kilo Vermek İçin Bu Meyveyi Öneriyor

Avokado, en sağlıklı yağ türü olan tekli doymamış yağ içeren lezzetli bir meyvedir. Araştırmacılar avokadonun kilo verirken yardımcı olabileceğini söylüyor. Yapılan araştırmaların sonuçları avokadonun insanların kilolarını yönetmelerine yardımcı olabileceğini gösteriyor. Özellikle sağlıksız yağların yerine avokado ekleyerek kilo verme çabalarınızı arttırıp arttırmadığını görebilirsiniz.

Her gün avokado yemeye çalışın: Örneğin, sandviçinizin üzerine mayonez yerine avokado veya salataya dilimlenmiş avokado ekleyebilirsiniz. Ne kadar avokado yediğiniz kalori hedeflerinize ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Ortalama bir avokado'nun yaklaşık 322 kalori aldığını unutmayın. Yarım avokadoda 161 kalori vardır.

Diğer yağların yerine avokado kullanın:  Avokado, içerdiği yağ nedeniyle daha uzun süre tok hissetmenize yardımcı olabilir. Diyetinizdeki yağları avokado ile değiştirdiğinizden emin olun.

Sandviçinize peynir yerine birkaç dilim avokado ekleyin: Sandviçlerinizde ve burgerlerinizde doymuş yağları azaltmak için peyniri avokado ile değiştirin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal