Amerika'da İnsanlar En Çok Bundan Korkuyor!

Size en çok korktuğunuz şeyi sorsalar cevabınız ne olurdu? Yılan, fare, boğulmak ya da terör saldırıları... Hepimizin korkuları vardır ve bunlardan kurtulmaya çalışırız. Korkular ülkelere göre değişir. Peki Amerika halkının korkularının ilk sırasında neyin geldiğiniz biliyor musunuz? İşte cevabı.

09.08.2019-14:54 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-14:39) Amerika'da İnsanlar En Çok Bundan Korkuyor!

İnsanlar, ölümden, boğulmaktan ya da yangından korkabilir, hatta karıncadan bile korkan vardır. Peki korkular içinde en garip olanı sizce hangisidir? İşte Amerika halkının en çok korktuğu şey. 

SAYI AZIMSANMAYACAK KADAR FAZLA

Birleşik Devletler'de 100’den fazla ‘şüpheli’ palyaçonun ortaya çıktığı ve bu vakaların birçoğunun tutuklanmayla sonuçlanmadığı bilinenler arasında. Ancak görünen o ki, palyaçoların görünümü bile insanları korkutmaya yetiyor. 

Vox anketi'ndeki, ankete 1,999 Amerikalı katılmış ve çalışmalar yürütüldü ve katılımcıların yüzde 42’si bir şekilde palyaçolardan korktuklarını dile getirdi. 18 ve 29 yaşları arasındaki insanların nereden baksanız üçte biri, en azından küçük ölçülerde coulrophobia (palyaço korkusu)’dan şikayetçi olduklarını itiraf ediyor.

Birleştirilmiş verilerle ortaya çıkan sonuçlardan bazıları (öne çıkanlar) şöyle:

Halk en çok neden korkuyor?

Hükümet yolsuzluğu- %61

Palyaçolar- %42

Terörist saldırı- %41

Bir aile üyesinin ölmesi-%38

İklim değişikliği- %32

Yükseklik- %24

Ölüm-

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal