Ameliyatsız Çene Konturü Nasıl Yapılır?

Çene konturü uygulaması nasıl yapılır? Bıçak altına yatmadan çene konturü yaptırmak mümkün mü? Çene Konturü yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Merak edilen herşeyi sizler için derledik.

19.03.2019-17:15 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-17:03) Ameliyatsız Çene Konturü Nasıl Yapılır?

Günümüzde birçok estetik işlem teknolojinin de gelişmesiyle bıçak altına yatmadan yapılmaya başladı. Bunlardan biri olan çene kontürü işlemi nasıl yapılır uzmanına sorduk...


GÜÇLÜ BİR ÇENE GENÇLİĞİN GÖSTERGESİ

Çene Kontur Dolgu uygulamaları ile ilgili olarak Dr. Seran Göçer: "Çenenin geride oluşu, çene hattı çizgisi belirsizliği, asimetri gibi sorunlar pek çok kişinin rahatsız olduğu sorunlardır. Çene bölgesindeki sarkmalar ise hastaların en çok şikayet ettiği noktadır. Çünkü yüz ovalinin bozulması ve yüz konturunun değişmesi, kişiyi olduğundan yaşlı ve üzgün gösterir. Çene bölgesi sarkmaları özellikle marionet dediğimiz 'dudak-çene çizgisi' ile başlar ve çene bölgesindeki hacim kaybından dolayı yüz konturu aşağıya doğru gevşer. Güçlü bir çene şekli ve çizgisi, gençliği, canlılığı ve çekiciliği belirleyen en önemli detaydır. Bu yüzden boyun ve çene görünümüyle ilgili şikayeti olanlar için yapılacak uygulamalarda öncelikle çene hattını iyileştirmek ile başlanmalıdır. Çünkü burası boyun ile yüz arasında bir sınır bölgedir ve sıklıkla çene biraz dışarı çıkarılırsa iyi bir profil elde edilebilir” diye konuştu.

DEFORMASYONLU YÜZLER BİÇİMLENİYOR

Dr. Seran Göçer'in verdiği bilgiye göre; bu profil insan vücudunda ve daha birçok canlıda doğal olarak bulunan bir polisakkarit ve uygun vizkoelastik profil olan, aynı zamanda da doku üzerine minimal baskı yaratan ve kontrollü konumlandırma, dar alanlara kolay enjeksiyon gibi avantajlar sağlayan patentli "resilient” hyaluronik asit içeren dolgular ile yapılıyor. "Minik iğneler ile enjekte edilen dolgu malzemesiyle çeneye hacim verilebilir, çenenin konturları ön plana çıkarılabilir, eğer varsa asimetrisi giderilebilir ve çene yüzle uyumlu bir şekle getirilebilir” diyen Dr. Seran Göçer, deformasyonu fazla yüzlerin yeniden biçimlendirilmesi için özel olarak tasarlanan Teoxane Laboratuvarlarının geliştirdiği; yüz kontürünün yeniden şekillendirilmesi, elmacık kemiği ve çene bölgesine hacim kazandırmak için özel olarak geliştirilmiş, yüksek oranda çapraz bağlı Ultra Deep, kullanmayı tercih ettiğini belirtti.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal