Acnelyse Krem Ne İşe Yarar? Akne Kremleri Hangileri? Acnelyse Krem Lekeleri Geçirir mi?

Hafif ve orta dereceli aknelerin tedavisinde kullanılan Acnelyse krem ne işe yarar? Uzmanlar Acnelyse kremi öneriyor mu? İşte Acnelyse krem hakkında merak ettikleriniz...

11.06.2019-15:12 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-15:00) Acnelyse Krem Ne İşe Yarar? Akne Kremleri Hangileri? Acnelyse Krem Lekeleri Geçirir mi?

Pekçok dermatolog tarafından reçete edilen hafif ve orta dereceli aknelerin tedavisinde etkili olan Acnelyse fiyatı 49.25 TL'dir.

ACNELYSE KREMİN FAYDALARI  

  • Acnelyse krem cildin en üstteki tahriş olan tabakasının soyulmasını sağlar ve vücudun alttan gelen yeni deriyi oluşturmasını ve böylelikle de cildin yenilenmesini sağlar.
  • Acnelyse krem uygulandığı bölgedeki kan dolaşımının hızlanmasını sağlar cildin rahatlamasını ve sıkılaşmasını  ve böylece cilt dokularını güçlendirir.
  • Sivilce oluşmasına neden olan ve vulgaris olarak adlandırılan bakterileri yok eder.
  • Ciltteki problemli bölgenin iyileşmesini sağlayarak iltihapları kurutur.
  • Cildi soyarak alttan yeni derinin gelmesini sağladığı için cildi daha canlı gösterir ve ciltteki solgun görünümü azaltır.
  • Sivilce izlerinin giderilmesini de sağlar.

NASIL KULLANILIR?  

1.Aşama :Krem uygulanacak bölgeyi suyla güzelce yıkayıp temizleyin havluyla kurulayın. Kremi parmağınızın ucuna beze büyüklüğünde sıkarak problemli bölgeye yavaşca sürün.

2.Aşama: Günde bir defa uyumadan önce uygulanır.

3.Aşama: 15-20 gün içinde ciltte değişimler görülmeye başlayacaktır ancak tam olarak etkili bir sonuç alınması yaklaşık  6 haftayı bulmaktadır.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal