6 Yaşında Burnuna Kaçan Bozuk Para 59 Yaşında Çıkarıldı

Rusya’da çok ilginç bir olay yaşandı! 59 yaşındaki adam nefes alamama şikayetiyle doktora gidince, 6 yaşında sağ burun deliğine bozuk para kaçtığı ve korkudan annesine söyleyemediği bozuk paranın hala aynı yerde durduğu görüldü. Paranın dağılan Sovyetler Birliği'ne ait olduğu belirtildi.

01.12.2020-09:09 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-09:13) 6 Yaşında Burnuna Kaçan Bozuk Para 59 Yaşında Çıkarıldı

Rusya’da yaşayan 59 yaşındaki adam, sağ burun deliğine bozuk para sıkıştırdığı zaman 6 yaşındaydı. Korktuğu için annesine durumu anlatamayan adam, yıllar geçtikçe paranın varlığını da unuttu.

TARAMADA ORTAYA ÇIKTI

Yakın zamanda sağ burun deliğinden nefes alamama şikayetiyle hastaneye başvuran adama bir tarama yapıldı. Doktorlar tarama sonuçlarını alınca ummadıkları bir durumla karşı karşıya kaldılar. 6 yaşında burun deliğine soktuğu bozuk para adamın hâlâ burnunda duruyordu.

DAĞILAN SOVYETLER BİRLİĞİ PARASI

Genel anestezi yapılarak gerçekleştirilen endoskopik ameliyatın ardından çıkarılan paranın, 53 yıl öncesinin Sovyet bozuk para birimi olan 1 kopik olduğu görüldü. 1991'de Sovyetler Birliği'nin dağılmasıyla birlikte bu para da tedavülden kalktı.

ŞİMDİ DAHA RAHAT NEFES ALIYOR

Burnundan çıkarılan paranın üzerinde yer alan orak ve çekiç amblemi artık görünmüyordu. Kulak burun boğaz uzmanı Elena Nepryakhina ‘Hasta Cuma günü ameliyat oldu, Pazar günü taburcu edildi. Artık burnundan tam olarak nefes alabiliyor’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal