Sağlık Ekipleri Antalya Manavgat İlçesinde Üretici Çifte Serada Aşı Yaptı

Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 aşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sağlık ekipleri Antalya’da, yaşayan çifti aileyi serada aşıladı.

13.06.2021-11:33 - (Son Güncelleme: 13.06.2021-11:39) Sağlık Ekipleri Antalya Manavgat İlçesinde Üretici Çifte Serada Aşı Yaptı

Kovid-19 salgınıyla ilgili mücadelede aşı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Her türlü durumda vatandaşların yanında olan Sağlık ekipleri, Antalya’da yaşayan ve çalıştıkları için aşı yaptırmaya gidemeyen çift için seraya giderek koronavirüs aşısı yaptı.

Manavgat İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19 salgınıyla ilgili çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Aşı çalışmalarının aksamaması için hiçbir zorluktan kaçınmayan sağlık ekipleri, Manavgat’ın ücra köylerine kadar gidip aşılarını olamayan vatandaşlara koronavirüs aşısı yapıyor.

Antalya, Manavgat Çardak Mahallesi’nden gelen ihbarla beraber olay yerine giden sağlık ekipleri, Kovid-19 aşısı olmak için randevu alamadıklarını dile getiren Abdullah ve Gülay Biber çiftinin aşılarını, çalıştıkları biber serasında yaptı. Abdullah ve Gülay Biber çifti, çalıştıkları için aşı randevu almakta zorlandıklarını belirterek, ‘Sağ olsun ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri ayağımıza kadar gelerek serada çalışırken aşımızı yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’ şeklinde konuştu.

AŞI EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Gezici aşı ekipleri çalışmaları kapsamında görev alan Doktor Hasan Emre Eroğlu, sağlık hizmetlerine erişmekte sınırlı olan vatandaşlar ve sağlık kuruluşlarına ulaşımı zor olanlar için aşılama çalışmaları yaptıklarını belirtti. Eroğlu, ayrıca 85 yaş üstü olan, yaşlı ve hasta olduğu için randevu almakta zorlanan tüm vatandaşları evlerinde koronavirüs aşısı yaptıklarını dile getirdi.

antalya

Aşılama konusunda titizlikle çalıştıklarına dikkat çeken Eroğlu, ‘Gelen her talebi teker teker değerlendirip sıraya almaya gayret ediyoruz. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde de aşı istasyonumuzu kurduk ve yine randevu almakta güçlük yaşayan vatandaşlarımızı kurumumuza davet ederek yardımcı oluyoruz. Elbette ki hastanelerimiz ve aile sağlığı merkezlerimiz de yoğun bir şekilde aşılama hizmetlerini sürdürüyor. Amacımız hedef nüfusumuzu bir an önce aşılayıp Manavgat’ı ve Antalya’yı pandeminin gölgesinden çıkarmak. Bununla birlikte ilçe sağlık müdürlüğümüzün filyasyon ekipleri de insanüstü gayret göstererek çalışmalarını sürdürüyor. Pozitif test sonucu olan her vatandaşımızın adresine giderek bilgilendirme ve temaslı takibi yapıyor’ diye konuştu

Kovid-19 aşılamasında belli bir düzeye çıkılana kadar, maske, temizlik ve mesafeye kurallarına dikkat edilmesinin bu süreçte oldukça önemli olduğunu tekrardan hatırlatan Doktor Hasan Emre Eroğlu, ‘Lütfen sizi telefonla arayan ve adresinize gelen sağlık ekiplerine karşı anlayışlı ve dürüst olun. Bu vesileyle bu illetten kurtulmanın tek yolunun aşı olduğunu hatırlatmak isterim. Sırası gelen bütün vatandaşlarımızı randevularını alıp aşı olmaya davet ediyorum' Dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal