Kovid-19 Aşılamasında Son Durum: 40 Yaş Üstü Aşı Randevuları Bugün Başlıyor

Koronavirüsle mücadelede en etkili yöntem olan Kovid-19 aşılama çalışmaları giderek hızlanıyor. Bakan Koca, 40 yaş ve üzeri vatandaşların bugün aşı randevu alabileceğini belirtti.

13.06.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 13.06.2021-09:45) Kovid-19 Aşılamasında Son Durum: 40 Yaş Üstü Aşı Randevuları Bugün Başlıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı mücadele devam ediyor. Mücadelede en önemli ve en etkili yöntem olan Kovid-19 aşısı için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada, 40 yaş ve üzeri vatandaşların bugün sabah itibariyle Kovid-19 aşısı için randevu alabileceklerini belirtti. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüs aşılaması hakkında sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı, ‘Aşıda 40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz.’


AŞI TAKVİMİNDE HIZLA İLERLENİYOR

Salgınla mücadelenin en önemli ayağı olan Kovid-19 aşısı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, hazırlanan aşı takvimine bağlı olarak ilerlendiğine dikkat çeken Bakan Koca, aşılamada 40 yaş ve üstüne kadar indiklerini söyledi. Fahrettin Koca, Twitter dan yaptığı bir başka açıklamada, ‘Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz.' dedi, "Yüzde yüz katılım bekliyoruz." Şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal