Sağlık çalışanlarına zam yapıldı mı? 14 MART 2022 Doktor, hemşire, diş hekimi, ebe, pratisyen maaşları

14 Mart Top Bayramı vesilesiyle doktorlarla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık çalışanlarına bir müjde vermesi bekleniyor. Erdoğan'ın doktorlarla görüşmesinde maaşlarında iyileştirme isteyen sağlık çalışanlarına zam müjdesini paylaşacağı öngörülüyor. Peki, sağlık çalışanlarına zam yapıldı mı? Ne kadar zam yapılacak?

14.03.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-11:05) Sağlık çalışanlarına zam yapıldı mı? 14 MART 2022 Doktor, hemşire, diş hekimi, ebe, pratisyen maaşları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktorla bir araya gelecek. Gerçekleştirilecek görüşmede ise sağlık çalışanlarının ücretleri ile ilgili düzenlemelerden de bahsedilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık çalışanlarıyla yapacağı görüşmesinde yeni zam müjdesini duyurması da bekleniyor. 

Sağlık çalışanlarına zam yapıldı mı?

Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktorlarla görüşmesi sırasında yapacağı açıklamada doktor ve hemşirelerin yanı sıra ebe, sağlık memuru, ambulans şoförlerine de yeni düzenleme kapsamında zam yapılacağı duyuracağı öğrenildi. Yapılacak olan zam miktarını ise 500 lira ile 5 bin lira arasında olacağı söyleniyor.

14 MART 2022 Doktor, hemşire, diş hekimi, ebe, pratisyen maaşları

14 MART 2022 Doktor, hemşire, diş hekimi, ebe, pratisyen maaşları

Yapılacak yeni düzenleme sonrasında ise kamuda görev yapan sağlık çalışanlarına 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında bir maaş artışı yapılması beklenirken pratisyen hekimlere 2 bin 500 lira bir artış yapılacağı söyleniyor. Uzman hekimlerin maaşların da 5 bin TL artacağı yine gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal