Sağlık Bakanlığı patlama oldu mu? Ankara'da ambulansa kendini kilitleyen çalışan kim?

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara’daki binası önünde şok bir olay yaşanıyor. Bir ambulans şöförü Sağlık Bakanlığı’nın önüne giderek çevredekilere kendini patlatarak intihar tehdidinde bulundu. Peki Sağlık Bakanlığı patlama oldu mu? Ankara'da ambulansa kendini kilitleyen çalışan kim? Son gelişmeler haberimizde...

14.06.2022-15:35 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-15:35) Sağlık Bakanlığı patlama oldu mu? Ankara'da ambulansa kendini kilitleyen çalışan kim?

Ankara’da çalışan bir ambulans şöförü, aracıyla beraber Sağlık Bakanlığı’nın merkezi binasının önüne gitti. Geldiği ambulansın içerisine kendisini kilitleyen sağlık çalışanı, "Bakan Fahrettin Koca gelmezse kendimi patlatacağım" ifadeleriyle intihar tehdidinde bulundu. Bu olay sonrasında Sağlık Bakanlığı’ndaki bu olayın son gelişmeleri insanlar tarafından dikkatle takip edilmeye başlandı. Peki Sağlık Bakanlığı patlama oldu mu? Ankara'da ambulansa kendini kilitleyen çalışan kim?

Sağlık Bakanlığı patlama oldu mu?

Sağlık Bakanlığı binasının önüne gelen şahsın, ‘’Onkoloji hastasını taşıdım, 3 saat boyunca hastane hastane dolaştım ama hastayı bırakacak yer bulamadım. Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı buraya gelmezse kendimi patlatırım." ifadelerini kullandığı kaydedildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gelene kadar yerinden kıpırdamayacağını söyleyen kişinin ‘’Ben terörist değilim. Kimse gelmesin, sağlık bakanı gelene kadar buradayım" sözlerini de kullandığı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı Ankara

Ankara'da ambulansa kendini kilitleyen çalışan kim?

Sağlık Bakanlığı önüne gelen sağlık çalışanının, “Bu kadar vicdansızlık olmaz. Ben terörist değilim. Üç saattir onkoloji hastası için hastane arıyorum. Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gelmezse, patlatacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ambulans içerisindeki oksijen tüplerini açarak intihar tehdidinde bulunan kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal