Ankara Sağlık Bakanlığı önünde kendimi patlatırım diyen sağlık çalışanı ne oldu, kimdir? SON DAKİKA! Ankara Sağlık Bakanlığında neler oluyor?

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara’da bulunan binasında bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bir sağlık çalışanı Sağlık Bakanlığı binası önünde kendisini ambulansa kilitledi. Peki Ankara Sağlık Bakanlığı önünde kendimi patlatırım diyen sağlık çalışanı ne oldu, kimdir? Ankara Sağlık Bakanlığında neler oluyor? Konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

14.06.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-15:27) Ankara Sağlık Bakanlığı önünde kendimi patlatırım diyen sağlık çalışanı ne oldu, kimdir? SON DAKİKA! Ankara Sağlık Bakanlığında neler oluyor?

Ankara’da bir ambulans şöförü olarak çalışan bir sağlık çalışanı, Sağlık Bakanlığı önüne geldi ve ardından da kendisini bir ambulansa kililtedi. Ambulansın içindeki oksijen tüplerini açan sağlık çalışanının ‘’Sağlık Bakanı gelmezse kendimi patlatacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Peki Ankara Sağlık Bakanlığı önünde kendimi patlatırım diyen sağlık çalışanı ne oldu, kimdir? Ankara Sağlık Bakanlığında neler oluyor?

Ankara Sağlık Bakanlığı son dakika

Ankara Sağlık Bakanlığı önünde kendimi patlatırım diyen sağlık çalışanı ne oldu, kimdir?

Sağlık Bakanlığı önüne gelen sağlık çalışanının, “Bu kadar vicdansızlık olmaz. Ben terörist değilim. Üç saattir onkoloji hastası için hastane arıyorum. Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gelmezse, patlatacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ambulans içerisindeki oksijen tüplerini açarak intihar tehdidinde bulunan kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Ankara Sağlık Bakanlığı son dakika

Ankara Sağlık Bakanlığında neler oluyor?

Ankara’daki Sağlık Bakanlığı binası önünde yaşanan bu olay sonrasında olay yerine polisler güvenlik koridoru çekerken, itfaiye aracı geldi. Polis ekiplerinin, kapıları kilitleyen ambulans şoförünü ikna etme çalışmaları sürüyor.

Sağlık çalışanı kendisini ikna etmeye gelenlere ise megafonla "Ben terörist değilim. Kimse gelmesin, sağlık bakanı gelene kadar buradayım" ifadelerini kullandı. An itibarıyla Bakanlık'tan 6 yetkili, yanına gittikleri şahsı ikna etmeye çalışıyor.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal